姚瑩瑩FB公開撐警 一齊向愛回家其他演員施壓

405 回覆
1523 Like 24 Dislike
依家玩分化啊,唔幫就岀返去推其他post,你喺到屌我冇用各有各做
弱智先正
之前集集睇
現家冇睇好耐

點鐘意都好
成個Tbb係有份殺害香港人
過唔到自己個關
TVB係中國嘅一部分
非黃即藍
你都識講廢青安
根本有意無意灌輸後生係廢青嘅Concept
仲要成日植入式廣告賣大灣區同澳門
你全家都係藍
所以你都係藍
咩邏輯
無好似姚瑩瑩咁開到聲話撑警已經偷笑啦
屌人平行時空嘅話 套劇9成演員都係啦 唔洗針住某一兩個喎 要屌就屌曬全部
都仲未計會del人comment個個大學生
Pish
影視台嗰班成日話開心近遞係清泉
幕前係有堆黃 但藍/離地撚/扮表態攞光環嘅仲多啦
成堆返蝗國拍 開心到出幾個post宣傳
幕後黃嗰堆都畀人炒晒
話咩抽水表態 真係表態嗰啲晨早畀CCTvb抽起咗啦
日日喺度sell大灣區 仲清泉
利申:曾經好鍾意睇 但都係罷睇咗
肯試下罷睇 就會習慣到唔睇
你個名
愛回家?不了
乜水
係圍攻理大嗰日見呂慧儀IG Story叫人多啲陪家人,唔知係咪有含義
姚氏係坡撚,對其仆街言論行為不感意外。
如果佢做護旗手或者去撑警 我都會即刻割架 但依家無實質證據話佢係藍
無理由因為人地全家都係藍 就當佢係藍囉
罷睇cctvb
我而家先知佢叫姚瑩瑩
因為有人FC左呢兩個係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞