姚瑩瑩FB公開撐警 一齊向愛回家其他演員施壓

405 回覆
1523 Like 24 Dislike
無撚錯 香港最水深火熱果排條仆街仔喺ig晒自己坐私人飛機既相
佢d戲好撚7
向演員施壓無用,直接負評套劇,負評套劇,或者叫廣告商唔好落廣告
老態畢現成個肥師奶咁
同劇既滕麗明就咁過左多年都越黎越索
唔係話d咩 不過我真係唔明愛回家咁低質d劇情咁弱智點解會有後生仔睇
利申無睇cctvb好多年
人哋表達自己意見姐
踢咩出劇組
你地係咪都罷睇Tvb
你覺得tvb會唔會理你地?
Tvb特登播多D 有佢既集數
吸引多D藍絲唔好?

專心其他人戰線仲好啦
搞個垃圾演員 連明星都講唔上
吳偉豪父母是公務員,胞兄為香港消防處消防隊長吳偉諾
全家日夜狂屌後生仔不意外
今個星期有集講家教會主席選舉,都係串哂兩邊,一邊收飯商回佣同抹黑對手,另一邊收集對方啲衰嘢去要脅人,最後發覺無論邊個做都會偏心自己人,都係唔好理咁多。同埋串人隨便放fake news,亦有人好易信fake news。
愛回家我係你就快啲割蓆
反正呢個角色本身都可有可無
無謂為咗個小角色搞塌你哋幾年嘅努力
唔割的話即係為咗一個可有可無嘅角色而放棄群眾
藍唔藍我唔知 但一定係離地L
仲有個小插曲係佢細佬係早期ig story鬧示範者個啲 俾人放埋上連登 先爆出黎係00個細佬 然後一大堆人同佢細佬理論 最後佢出story話理解 下次講野前會小心啲 private埋
點撚解仲會睇cctvb
愛回家不嬲都藍
成日sell大灣區
你叫個藍嘅割個藍嘅?
反共

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 112 113 1111 1112 1117 1118 新屋嶺 還眼 還命 被自殺 實彈 周同學 雞姦 強姦 輪姦 因姦成孕 圍攻大學 人踩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞