姚瑩瑩FB公開撐警 一齊向愛回家其他演員施壓

405 回覆
1523 Like 24 Dislike
仲有好多人不願面對
話知佢哋私底下有冇偷睇
留下言都得姐
題外話

利申:唔識佢
愛回家死忠又出黎護航
呢班支那狗炒左未?
佢有咩廣告想去屌柒佢
之前有集暗示被自殺係假嘅就知愛回家唔會係黃啦
入黎多謝黃心穎同A餐雞蛋2位巴打狙擊tvb,兼祝new god美斯死全家
https://lih.kg/1785152

我話佢唔一定係藍喎 無話過佢係黃
只係好奇點解針住佢一個姐 好期特你屌埋其他人架
呼籲罷睇愛回家啦
愛回家打手:編劇有抽水,係黃、愛回家推廣廣東話劇集,要保住佢,唔罷得嫁
雖然依家好多sponsor 都割姚瑩瑩,但都要令佢退出愛回家大家keep到一日但第二日又冇咗回事
不如直接唔睇愛回家
新加坡同馬拉係兩回事啦
新加坡當權嘅係華人,驚班馬來人有牙
係李氏家族搞獨裁搞經濟太成功,人民自然相信呢種管治方式,唔會贊成犧牲經濟穩定以爭取民主自由公義
李蕙敏黃架喎

另外,跟彭羚差不多時期出道的歌手李蕙敏,當年憑《你沒有好結果》大紅,日前李蕙敏接受傳媒訪問時,亦表示過去兩星期很大感觸,曾看著新聞畫面,抱著丈夫痛哭。
事實上李蕙敏在社交平台一直留意近日社會狀況,在6月15日曾上載白花相,寫上「be strong」留言,之後又曾轉載「香港藝術及文化界工作者譴責警方暴力鎮壓聯署聲明」,相信頗反映其心聲。
李蕙敏並稱希望祝福未來的香港及年青人,將來可令此地方發光發熱。
https://topick.hket.com/article/2394576?r=cpsdlc
華人係東南亞不嬲被人排斥 就算SG係華人政權 班人都會衍生大中華膠思想 加埋大陸宣稱嘅所謂強大仲可以喺背後做佢哋靠山
應該咁講SG同中國國情一樣
大陸人同SG人思想都係一路
唔係認同鐵腕管冶 係國民根本無得郁 一係順民一係移民
最重要華人骨子裏係自私精嚟
一早眼紅香港人好耐 覺得人有我冇 班友唔係真撐政府 係想香港人同佢哋一樣乜都無平衡心理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞