呢場運動喚醒咗好多人 包括小學生

359 回覆
3825 Like 17 Dislike
提防五毛事宜:

五毛會扮曬兩家人,然後互相對鬧達到分化效果

正如你覺得台灣除咗國民黨之外,民進黨唔會有共諜咩?香港呢邊建制固然係親共,但共產黨亦都唔會傻到一隻人馬都唔會安插喺泛民嗰一邊。我唔係話咁就乜都唔去理乜都唔支持,而係大家都應該要有返個正常思維去諗嘢

然後又會熱狗式放負,無論你做乜佢地都會揾到嘢鬧,最好乜都唔好做,因為唔做就自然唔會出錯,所以佢地會叫人投白票,因為咩都唔做,正合極權所需

至於香港同台灣嘅關係上,因為台灣同香港都係受共匪壓迫嘅受害者,佢哋嘅共同敵人都係共匪,而共匪自己深知呢一點,所以要千方百計喺兩地搞分化,遏止兩地團結嘅任何可能性,削弱兩地反抗力量,再逐一消滅。所以,連登同ppt互踩港台嘅人極大可能係五毛所為。但係兩地都有唔少傻仔上咗五毛嘅當,大家要有批判思考,唔好咁易中咗五毛分化計
所以唔同種類嘅文宣真係好重要
條街已經少咗好多小學生圍埋煲冬瓜
keep住士氣
push士氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞