[5分鷹入] 2019-2020 轉會情報 (12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
賣Neuer換sane
退返件舉手佬返04咪得囉
條廢老球會一半都唔肯讓 國家隊又唔讓
球會叫佢讓十幾場都唔制
史浩克成日俾自己d新星free走
拜仁又免簽佢哋嘅人
04第幾個比人free走
好似自從紐亞後個個都free咁
開善堂咁 雖則德甲個個追拜條撚黎含

但free 走真係講唔通

米飯都要錢掛
佢踢晒德甲,德國盃,歐聯?
佢話連friendly都唔會讓
不過係內部傳,唔知真定假
可以唔讓位既咩?
教練,高層如果要佢讓,佢可以點拒絕?
唔續約
德國同拜仁又比佢繼續玩先好笑
盲都知佢呢幾年跌哂watt啦
可能而家算係legend,要比面佢
Alexander Nübel rejected offers from AC Milan, Atletico Madrid, Barcelona, and Man Utd to join Bayern Munich, according to Spiegel. #S04 #FCBayern #MUFC
全部都係搵佢打後備
照咁睇留返德國都唔算差
Manchester City have no interest in signing Caglar Soyuncu from Leicester in this transfer window, Sky Sports News understands.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞