一句到尾!特赦, 就要特赦埋殺人強姦犯!

200 回覆
220 Like 44 Dislike
講特赦台灣政府就最有經驗
係好具體指明特赦咩人
完全無見過世界上有飯民kol 9up要特赦埋對家的講法

當日放生美麗島事件的人係自己人

香港飯民就爽, 完全係9up都有無知死忠信
你知咩 我知咩 有人知咩 都冇查過 如果有查 又會知道咩 問題係冇真普選就咩都冇啊 係你唔會妥協只有特赦或調查下 請唔好argue一啲唔需要去諗道義上是否合理既野 你問黎冇用啊 冇真普選啊 明唔明 冇真調查啊 明唔明?????????
前線警殺左人輪姦少女都可以政治和解

我真係唔明民主黨支持者價值觀係咩
呢條問題答你是與否 都沒有任何意義啊 醒未啊
特赦即係有罪啦
咁由成為罪犯開始
同埋考慮一直行動嘅犯罪性質
班狗應該係無人工可以出外加革職
所以特赦只應考慮刑責下嘛
唔通你就全包 平民就坐完打完放返無數?
而呢一班既泛民支持者 利申非分化 要明白一日冇真普選 呢啲所有問題我地都唔需要討論啊 真普選先係重點啊 自己大大聲講缺一不可 就請honor番自己對自己同手足既承諾!
此post已完 討論黎做乜9
有份俾狗打嘅點解無得出聲
不過贊成由影響最深嘅人討論
但應當包括死者家屬
民主黨竟然支持放生輪姦x小姐的黑警
呢單野唔止要討論,仲要狙擊

呢單野嚴重過方仲賢一時口快
班智障人士以為出賣左比人輪姦的女仔就可以同共產黨握手言和
但到時國際社會會聲討香港人
要有真普選先調查到佢有做過 但係有真普選佢地就要坐監 手足就放番 咁你講特赦即係冇真普選啦 冇真普選仲特赦黎做咩 所以係No
理論上當然係咁啦
現實就係除左強姦大左肚隻狗有機會告得入之外
有幾多隻狗係可以告得入?
甚至可以係法庭入面稱得上有罪?
你既前提係法庭定到班狗有罪
現實就係呢個制度下對我地唔公平
咁呢個時候我會覺得救手足重要過拉幾隻狗陪葬
如果定到三萬隻罪既都有得討論下
不過都係果句
我地呢d冷氣軍師根本無資格出聲
Nancy Pelosi 係人權派
美國軍方對前線示威者評價不俗

真係出賣比人輪姦的女仔, 我相信香港連最大靠山都無埋
純粹講利益已經知av仁係白痴
我講緊問題既癥結唔係是與否咋 遊咩花園姐 你問既野係公義能否不被遵守 咁一定唔係啦 但係問題係你有冇個個公義先 有冇啊 重點係呢到啊 駛咪話我撚樣遊花園啊 我都係手足黎架
而家答左你啦 我明白你講緊咩 但係你都要理解我想表達咩架 惡L過共產黨
其實係唔係你一廂情願,以為自己好有腦?
唔比你獨立調查搞咁多嘢,你以為係為咗袒護狗隻咩? 三萬隻狗去晒肇慶夾邊溝人食人,黨亦不在乎的. 問題係武警甲由摻入嚟做咗咁多嘢,強姦殺人係武警甲由做,點比你調查出咁結果啊? 習總仲使出嚟行咩?
唔明特赦咗又點前題回應五大訴求
定只係回應唔係需要答應?

坐個班無事 所有無事當然係最重要 但已經出事個班呢 係咪要被遺忘?一世陰霾 或者已經一世

有咩方法可以兼顧埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞