[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(37)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
有隻3點位date同6點位bigdate 其實論做工寶珀同撈係不相伯仲
所以我諗定買咩機, 當初為左貪輕便同質感先買左olympus, 用耐左發覺m43機能性同apsc有一段幾大距離。所以暫時focus sony。
FF依家sony將canon同nikon打到落花流水。Sony本身都算係傳奇, 本身唔係造相機起家, 但可以同其他同鄉老字嘅相機品牌一較高下。
mother of divers
50f係好野黎, 世界上第一隻量產潛水錶就係佢, 而且雖然定位係運動錶, 但感覺50f好優雅
宣傳方面極度低調...同集團既寶璣又係咁
對照返seamaster應該比較多人識, 前日食車仔麵見到坐我對面有中女戴PO。
唔知各位巴打有無留意唔少瑞士錶品牌都喺黎自法語區, 好似IWC黎自德語區兼且有濃厚日耳曼血統嘅瑞士錶算係少數民族。
搵馬臀皮,包無後悔
公司D 同事就識撈
50F 唔知點解 係皮帶先有味道... nato 都唔好睇
swatch ...好似就得omega 做下
可能blancpain本身係偏向優雅, 如果唔係佢會唔會幾月相放落去潛水錶度。呢點同sub同PO側重工具錶嘅方向係兩回事。
同埋起碼佢如果比錶你, 真係正價比你
又唔會要你比cash

唔似勞咁, 排到先話要食炒
mido都算落力宣傳, 連巴士廣告都賣埋兼且都宣傳隻oceanstar 600m
longines同鐵膽tissot就keep利用明星效應谷宣傳
5066 over 又月相又flyback over左小小..5085 仲可以..

新款5054係平左..但又冇classic 款好睇

食炒5015E ,5008... 冇discount....
我聽講AD 的業主.... 順便炒勞...有貨到..佢就去羅....
鋪位業主咁有錢都要炒埋一份
mido longines tissot 唔係話上行水你...買新錶..唔洗整啦. 咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞