[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(37)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
dream watch ,好奇問幾錢收番黎

美中不足係華為
係呀 新版個大透背其實都真係幾正
整體嘅人都有錢咗囉。
以前啲人出黎做嘢,目標都係精工嗰級數,依家啲人目標最少都勞啦
炒高晒勞嘅價錢,daytona 炒價都去到16萬直逼royal oak 同nautilus 原價,咪轉入高級啲,變相又拉高埋。
依家好似話vc 既overseas 都開始難買。
想換錶帶有咩地方介紹
鋼帶換皮帶
出黎做嘢先買精咁誇張,而家正常中/大學生都買到精

LM
依家唔係中學雞玩精...讀U 玩勞咩....
呢隻買水抵好多
SUB仔加多少少錢都入到隨時
387902 正d
如果50F全部肯出鋼帶版就好..始終運動錶仲要係潛水用布帶有啲格格不入
有鋼:
https://www.blancpain.com/en/fifty-fathoms/fifty-fathoms-automatique-5015-1130-71s

不過相中呢隻好似係"太", "太"佢應該得膠帶
因為佢無出"太"帶
其實勞被炒起都唔係新鮮事, 以前綠玻璃都炒到好勁
之前買落,唔捨得唔戴
因為以前買樓易d 咁d後生仔諗住有錢都留黎俾首期所以買精算數
而家好多後生覺得還掂買唔起樓不如買隻勞開心下
因為當年rolex無預示之下將停產20年嘅milgauss系列復活番, 兼且加入埋綠面橙針款, 注定俾人狗衝
有時見到RM嘅價錢, 忽然覺得PP唔算好離地
算唔算證明到香港人開始有taste, 唔再只專注勞
有朋友既朋友帶rm
佢都想入PP, 不過無卡片排唔到
咩款? 如果非運動款應該可walk in買
好似就係運動款
詳情無問
唔敢講有taste, 但我自己都係因為勞要炒所以會睇下其他牌子
咁狗應該更加買唔到pp, 高層另計

但個個人巧有錢, 唔知會唔會出去食炒買水
每次手痕想買錶果陣都會考慮勞,但每次見到個炒價就轉買其他牌子。
搞到依家都仲未撈得起,一隻勞都仲未有過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞