[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(37)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
15450?
pp policy熱門運動款只會賣俾本地人

其實根本冇排隊呢樣嘢,佢係睇你卡片再考慮放唔放俾你

窮L平時帶開精工 今日攞返隻metro出黎戴下
Metro 係好嘢嚟
今日去影紅葉
去到先發覺單反冇入電,柒到盡頭

我依隻都係咁上下價入手
呢個做法我覺得比勞好, 起碼你比到卡片, 佢真係同你排

唔係勞個種假排(轉頭掉左你張紙)
正常
我估有唔少帶梗勞既人都未必識寶珀
三針款都carry唔到?
如果個賣勞sales係黃嘅, 黑警都吹佢唔漲
非常之好
巴打遲下有無興趣換無反相機, 自己用緊olympus em10諗緊換唔換sony a6500/a6400好?
ps 巴打皮膚似乎需要滋潤下
其實pp收你卡片都唔一定真係幫你排緊佢係最高級手表牌子,傳說會俾醫生律師高官名人同大公司高層優先,呢d先係佢嘅目標客戶,同埋呢班人炒錶機會相對低
未入貴台前自己都以為寶珀同寶璣係兩兄弟, 大家又係同集團
如果保險行業係咪佢地多數唔會受?

但身邊識幾個做金融界(唔係高層) 都排到
佢地都係買唔到勞
我諗你同一般人講隻50f 3000 蚊都有人信
傳聞保險管理高層應該仲有機會,但係前線sales就好難講,因為佢驚你係幫客出面買唔係自用

好多人好有錢但係冇張靚卡片就係買唔到,如果唔係都唔會炒到咁貴
我都轉左用無反,用記P記GX9,無反帶出街同去旅行方便好多
Olympus M43 已絕後
同埋我會 stick to FF, 謝謝你先
我嗰個位長期都好乾,有搽嘢,但都難搞也
Banking finance香港來講好唔錯啦, 中層都會排到, 只係唔係最優先姐,pp ad其實都會憑經驗話你知睇你牌面排邊隻先有機會

所以無可否認PP咁做係成功嘅唔係浄係講錢,要講身份地位先買得,層次的確比勞高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞