tvb發信指控成人網站myavsuper涉嫌侵權

434 回覆
452 Like 2 Dislike
CCTVB以為自己真係大撚晒
各位唔好笑住不如諗下有咩解決辦法仲好

需要諗咩 跟本就唔一樣
TVB 要應酬babycondom個條友
search mytvsuper都出唔到myavsuper啦
點解師奶個仔搵到 咁就可能要問下爸爸點解相關搜尋會出啦
商標個講法好梗硬,圖係左,字排2行係右,好普通既排版
而紅藍綠係三原色,可以代表影像,根本好難講成代表TVB

域名相似可能真係可以話佢係想製造混淆
域名相似指控都算合理

logo嘅話,人地三級片個logo不嬲係咁,三隻色擺法都唔同,定係你CCTVB註冊左所有logo都唔比用呢3隻色咁把炮????

我姑且當佢on9到個server放本地
domain 關商標法撚事

domain 似邊有得告。

除非tvb 之前注冊咗 myavsuper 呢個商標

當年 one2free.com 真係告人告返嚟。

如果可以告人domain name, 上年黃之鋒檔dimo唔識串就唔會俾人玩到傻啦
呢個網真心好撚正,又清又快又唔lag

iPad 睇唔到

可以wor
mini4

你用咩browser?
myavsuper真係又清又快
呢個網真心好撚正,又清又快又唔lag

最衰啲片唔齊
唔係就perfect池
域名相似指控都算合理

logo嘅話,人地三級片個logo不嬲係咁,三隻色擺法都唔同,定係你CCTVB註冊左所有logo都唔比用呢3隻色咁把炮????

我姑且當佢on9到個server放本地
domain 關商標法撚事

domain 似邊有得告。

除非tvb 之前注冊咗 myavsuper 呢個商標

當年 one2free.com 真係告人告返嚟。

點告個domain番黎,domain呢d先到先得

本來就係,但係條友係拎嚟賣,貼咗張死人相落去。

結果one2free就用商標去告佢。
律師信真係靠嚇

入面d法律觀點可以on9到冇人有
logo放左字放右嘅商標我諗唔係得tvb係咁好心tvb啦,又要設計得hea, 到人地似你design又唔抵得
律師信真係靠嚇

入面d法律觀點可以on9到冇人有

咁大間公司一定有法律部,日常DUTY 之麻。
支持myavsuper

點先可以登入睇on9劇變做登入錯av網

老豆
似都告得入既話 就真係on99 啦
大新聞!東張西望要報道下

到時全港都知
babykingdom真係
好似成班假膠聚埋咁
無乜邊個國家夠膽搞成人網
個LOGO 連個V字斜法都一模一樣 實唔係抄啦 嘻 果然係老翻連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞