tvb發信指控成人網站myavsuper涉嫌侵權

434 回覆
452 Like 2 Dislike
之前有人話myavsuper自己係bk開post上位
嘻 PAD告唔入神魔之塔 所以神魔之塔唔係抄
之前有人話myavsuper自己係bk開post上位

C奶會係A片獵人
域名相似指控都算合理

logo嘅話,人地三級片個logo不嬲係咁,三隻色擺法都唔同,定係你CCTVB註冊左所有logo都唔比用呢3隻色咁把炮????

我姑且當佢on9到個server放本地
domain 關商標法撚事

佢果篇野表面上就明顯靠嚇屈你損害聲譽,因為你係香港公司嘅話的確可以用大公司資源偽香港法律玩民事玩死你

不過你上myavsuper個網睇下就知,myav根本係美國註冊,你CCTVB講嘅所謂侵犯商標根本無得告
域名相似指控都算合理

logo嘅話,人地三級片個logo不嬲係咁,三隻色擺法都唔同,定係你CCTVB註冊左所有logo都唔比用呢3隻色咁把炮????

佢果篇野表面上就明顯靠嚇屈你損害聲譽,因為你係香港公司嘅話的確可以用大公司資源香港法律玩民事玩死你

不過你上myavsuper個網睇下就知,myav根本係美國註冊,你CCTVB講嘅所謂侵犯商標根本無得告
Baby kingdom 個師奶

貴公司的商標跟本公司的商標均把圖案放在商標的左邊,字即放在右邊。再者,兩個商標也以藍綠紅色為主
域名相似指控都算合理

佢果篇野表面上就明顯靠嚇屈你損害聲譽,因為你係香港公司嘅話的確可以用大公司資源偽香港法律玩民事玩死你

domain 冇得告架喎 不嬲要保護自己就要買哂所有類似架啦。然後商標法係香港保護香港個啲tvb要告就要係美國告。重要一啲都唔似。
如果告得入就直接出咗律師信啦,依家靠嚇姐
https://myavsuper.com/dmca/

Please write in English, all emails is any other language will be ignored.

Baby kingdom 個師奶

估唔到下面冇人幫佢
咁呀joe告唔告到膠登
正網推推
痴撚線,點告得入

Btw,
應該要開咗mycvsuper去講下cv
之後,等tvb收購域名
方丈

全世界有tv兩隻字既都係你既好唔好?

以後唔撚睇你個台

domain 冇得告架喎 不嬲要保護自己就要買哂所有類似架啦。然後商標法係香港保護香港個啲tvb要告就要係美國告。重要一啲都唔似。
如果告得入就直接出咗律師信啦,依家靠嚇姐

總之現時myav網站上面嘅野就無侵犯CCTVB任何嘅權

你CCTVB係香港註冊晒最多都係受香港法律保護同比你係香港用錢嚇下鬼

人地係美國註冊你告人條春咩,人地又無話明服務對象係香港人,全世界得你可以用myXXsuper做商標???
龍成虎少甜成個怨婦咁做乜鳩呀

告得入我幫TVb全體上下員工含又點話
咁講 即係

my (a-z) vsuper
都唔撚用得啦 咁撚串你不如買晒咁多個域名啦

錯喇, 以TVB告人既邏輯組合

應該係以下都唔用得:
(a-z)yavsuper
m(a-z)avsuper
my(a-z)vsuper
mya(a-z)super
myav(a-z)uper
myavs(a-z)per
myavsu(a-z)er
myavsup(a-z)r
myavsupe(a-z)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞