tvb發信指控成人網站myavsuper涉嫌侵權

434 回覆
452 Like 2 Dislike
真心想問個網到底有冇無碼片
跪求
多謝tvb宣傳,唔講唔知有呢個網
跪求

未睇過
跪求

未睇過

Myavsuper 好高汁
而且唔使裝flash player
唔比人用咪買埋囉
tvb 幫手宣傳 咸網

其實係咪cctvb 自己搞既地下網頁黎架?
冇人簽名都得
有冇人可以將myavsuper
p上呀阿bob mytvsuper 個廣告度

因為我已經下載左 myavsuper app

日劇,歐美,兒童,有碼,無碼,最新最齊

Myavsuper 好似得有碼
冇碼要上avgle
Tvb靠嚇 又唔捨得使錢,正垃圾
我想問點誤入?你係google search mytvsuper都唔會係頭幾版有myavsuper啦 我當你打網址 個鍵盤a同t都隔段距離 除非你專登打a 如果唔係我都唔知點誤入
我想問點誤入?你係google search mytvsuper都唔會係頭幾版有myavsuper啦 我當你打網址 個鍵盤a同t都隔段距離 除非你專登打a 如果唔係我都唔知點誤入

定係個老豆睇完av無del紀錄 一打個my字就
有冇人可以將myavsuper
p上呀阿bob mytvsuper 個廣告度

因為我已經下載左 myavsuper app

日劇,歐美,兒童,有碼,無碼,最新最齊

Myavsuper 好似得有碼
冇碼要上avgle

遲D出myavsuper 解碼器
幫襯香港寛頻有得送
一定係有啲上開咸網既傻鳩無野做想告人
告得入你估有幾億咩傻鳩

幫人宣傳埋
好似係中出羊子開嘅
Tvb又派膠
好似係中出羊子開嘅

好似係中出羊子開嘅

唔係好似 係真係佢開
留意吓........睇吓攪成點........
咁撚樣都話似
封信邊撚個寫咖,咁小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞