好奇問下 搵幾銀先養得起波子

139 回覆
6 Like 68 Dislike
買債 比盡咪10% 8%
我只能講 遠高於依個數啦
不過係一門生意黎 唔係話投放得大 就按比例賺多左
所以唔好問我點解唔借盡all in
我依家都頹
日日都想唔撈
返工搵3皮幾野

我其他野 加埋都4萬 仲多過我返工少少

依家又發展緊條新財路 目標係下年破10皮
普通Cayman冇事掛
你唔好揸架GT4返去就得
所以呢?
有衝突咩 全部真事
我未係HA做過, 答唔到你...
Ex都揸緊 覺得佢應該做緊層壓式推銷先揸得起
完全無問題
每日都揸咁濟
其實我部車都12年車齡
下年無咩意外點都會換車
不過保時捷就應該未換到住 算係再下一次換車既目標
好心你啦
2017年既po 連我自己都搵左陣

1. 個陣我係學生
2. 你可以入個po睇下 #73 其實我係坐business class去
3. 就算我有錢 我都總可以嘗試下6舊水台灣玩2日掛? 你估我真係想問意見咩? 開個po吹下水 睇下有無人真係得姐

最後,你認為我係靠乜嘢一個月袋7皮幾?
靠低智商? 你有無諗過點解 搵緊7萬幾個個係我唔係你?
當然 我有母幹啦
單純100%靠我自己賺既錢 大約5萬有凸啦
我又係到諗
其實我搵幾錢 同我無聊上連登r人9up 究竟有咩關係呢
搵得多錢(相對你啦可能)就唔撚上得討論區解悶架咩

你可唔可以解答下我
日日? 我好似幾日前開過一次
我因為睇完依個po 覺得個樓主on 9

兒登仔FG入息數字
https://lih.kg/1764841

所以先開 仲有ed月經po黎 大把人開過
我係個幾個po入面

隻字不提自己有幾錢搵幾多 明示暗示都無
想問無人信我d乜 ? 我都無講過自己
點打飛機 唔信你自己入去睇
裙係邊? 解釋下 有母幹=裙腳仔?
你窮撚攞得福利多過我 係咪裙緊香港政府?

我上連登吹水又真係唔洗問過你
不如你直接舉例講下 我邊個po 係炫富
可能真係有既 我都開過唔少po 我自己都唔記得
不過就咁睇返近期既po 我真係唔覺有乜炫富?

係咪 我po我食餐飯200蚊 我覺得好平常 你就覺得我炫緊富個d啊
係得連登先會有窮撚 覺得自己係撚緊d 有錢過佢 無聊 覆緊佢po既人

當然 依個都係我覆你既樂趣之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞