好奇問下 搵幾銀先養得起波子

139 回覆
6 Like 68 Dislike
你信又好 唔信又好
我都唔會少左錢架啦

講養保時捷 唔講收入幾多 講條撚啊? 唔通我18k 又想養保時捷?
你不如貼返個po上黎再傾

老實既 我連你講緊乜柒都唔知
係咪幾年前 元氣個po?
笑撚左 屈到我係保安仔添
30蚊我真係唔知你講緊乜柒 我開咁多個po

比老細誤會我就記得邊個po
咁佢真係咁撚樣同我講 話我fg就渣架乜乜柒柒返去

真事又唔撚講得

又保安仔又公屋仔 仲有乜屈?

依張圖就表達唔到d乜既 證明左我上2個月 繳交左3個單位既差餉

你自己大概計下啦

3萬零蚊
唔係話多 單純證明我無吹水
如果你想問 點解係3萬幾 唔係7萬幾 你自己追返依個po 就有答案
起勢咁jer撚住 一個人2年前開既po 我真係唔知你做乜鳩

我有幾錢都好 我就唔能夠打算用600蚊去台北玩2日架啦咩

有錢就唔撚比人窮遊? 痴撚線
我都唔明佢做乜
起勢咁jer住我2年前出過既一個 600蚊遊台2日既po

講多2講 我仲變左 公屋仔 保安仔 恆管仔 屋企細過狗屋 搵萬幾蚊
買牌子啦緊係
你渣audi我渣波子講完啦
啲小學雞係咁
覺得搵100k一個月就唔可以慳家
2年前我仲係學生 個收入根本唔可以同日而語
我入個po望返自己講乜 係突發性旅行黎
600蚊應該係因為要滿足返當時自己既財務預算而定

d窮撚都唔撚理財 點撚會明白
以前讀hkcc
今年重考dse入左香港東大物理治療
唔想重新讀過中英文想transfer credit, 但又搵唔返以前科目既course outline比人參考
有無人試過問hkcc拎返某d科目既course outline?
或者有無hkcc social science學生係度可以比份course outline黎
jj插林鄭個臭西求救

恭喜曬師兄入東大wo
一霎那明白曬
d老人院啊 物理治療中心 幫人按摩下
我知道都有萬中架 加油
第時比d心機返工 終有一日你會有中位數18000蚊
我個fd返hku上堂都揸cayman 返學 有錢就會用返對等既野 你叫senior 換車好過 不過佢話揸佛仲舒服過cayman
買得跑車就唔係追求舒服架啦
對於由細到大都擁有呢啲嘅人真係唔覺得係啲咩特別車 所以話下世投胎投好啲仲好
有品味
原來咁撚貴
ex有架但嗰陣唔知係寶
渣左兩年,都ok .
無理佢跌唔跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞