好奇問下 搵幾銀先養得起波子

139 回覆
6 Like 68 Dislike
油錢 小數目姐
我依家返工先用車 一個月都係1000蚊多d
計3倍都係3000蚊
哦,咁油錢 保養 牌費 泊車都真係唔係問題
維修真係唔識講,揸左好多年要驗車既年紀壞電腦
成部換=6萬以上左右
整呢又好貴,唔整又未必賣得返8萬,由9佢
好彩就壞呢D,唔好彩要壞即整既野就煩囉
養緊 458, 全部野加埋大概一年15萬左右啦(無上會)
月入兩萬都夠玩986 boxster
11年458 洗唔洗150
嫌911貴就718啦

Pana 怪怪地

1部Noah fam car
加部718 cayman / boxster
母幹左2層樓

有部分收入 你當係投資一門生意 回報都高 唔係4/5%
當然風險都高 不過我自己有相關門路 穩賺到

利申:唔係保險 唔好屌我sell保險 無保險sell
我上年買仲要175
718巴打做律師

全新911 basic 版都要過2球

carrera S 加幾個options 都230,240

可能718比較容易達到
師兄你講15萬係咪包險,排費,油錢,Service ,洗錢?
我覺得點都要有200Nm扭力
唔係都唔知點爬山
15萬有10萬係番原廠service+整d濕碎野,油費v power 都係$2.5/km , 係咪好正
想買718 好靚
咁200Nm 只係2.0NA/1.4T嘅數字嚟姐
yea , 其實我都想識下人一齊smd , 上次去到9點幾都無人
有咩車唔會壞,唔洗整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞