[Jump] 鬼滅之刃漫畫討論區-柒之型

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
其實會唔會扑太多搞到身體咁差
我都諗過呢個問題

殺鬼隊好幾次幾乎覆滅
其實淨係死淨主公,個別柱都唔奇
時間咁長,無慘有一兩次認真想滅左殺鬼隊亦唔奇怪

問題係只要佢殺唔到主公,原柱同其他勁既退役隊員,會繼續培養殺鬼隊,幾代後又有批勁柱出黎

然後又可以推延出,原因係世界上一日有鬼,就有慘劇,就有遺孤,就會有人不顧一切咁滅鬼,定律黎,主公只係將呢班人統合,培養,團結,等呢班人快d壯大,就算真係主公都俾無慘ko,殺鬼隊始終會好似莫非定律咁必然出現,除非無慘唔作惡唔食人,而佢d鬼手下又唔作惡唔食人或者冇田/死哂
我都諗過呢個問題

殺鬼隊好幾次幾乎覆滅
其實淨係死淨主公,個別柱都唔奇
時間咁長,無慘有一兩次認真想滅左殺鬼隊亦唔奇怪

問題係只要佢殺唔到主公,原柱同其他勁既退役隊員,會繼續培養殺鬼隊,幾代後又有批勁柱出黎

然後又可以推延出,原因係世界上一日有鬼,就有慘劇,就有遺孤,就會有人不顧一切咁滅鬼,定律黎,主公只係將呢班人統合,培養,團結,等呢班人快d壯大,就算真係主公全族都俾無慘ko,殺鬼隊始終會好似莫非定律咁必然出現,除非無慘唔作惡唔食人,而佢d鬼手下又唔作惡唔食人或者冇哂/死哂
全集中屌閪 唔出奇
通透世界屌閪睇住d精子流動
咁樣點起機
性之呼吸 壹之型
變到好港漫feel
我諗起街霸 呀龍屌春麗
jump漫boss一向都幫主角群練功
唔駛諗咁多
佢鳩滴d血落河已經感染全日本
好似有講過無慘唔想製造鬼,但搵左為青色彼岸花焗住製造
港漫街霸靜係諗起豪鬼屌啊ken
其實我都好奇怪你呢d看透世事撚仲有咩動機入討論post
寄生獸黎
雖然無慘平A都打到班柱唔掂,但我都想睇佢出技
西老闆唔識用技啦
佢有將無慘既行為make sense
就係佢一方面增加鬼增加己方力量,但又驚管唔住比佢哋謀反,所以唔比佢地好有組織咁集體行體,又要靠恐怖管治。
如果佢係行鬼殺隊既一定層級同組織架構,鬼殺死幾次都唔夠。

雖然唔知無慘搞咁多鬼有咩意義 ,但就咁睇佢係啲廢物老板性格,又要仆街咁唔當手下係人,自己又無乜領導能力又想要獨斷咁。

佢見到主角係火乜之子好淆底,又唔敢親手殺又唔敢叫一大班鬼去殺炭治郎。

睇番鬼既回憶,無慘形象反而係會親身去視察(聽到鬼既傳聞就去睇),會親自同人溝通(識得哄下累)。

佢應該都係比時間搞到佢變廢老
無慘想增加鬼,係為左搵青色彼岸花,呢個對佢呢講先係最主要
無慘點會管治唔到,想邊隻鬼即刻死都得啦
咁易脫離無慘血控制咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞