FIFA 20 Ultimate Team 討論區 (104) 8/12有不反都唔出?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
成隊除左達同美都垃圾 教練又垃圾
有冇巴打入左If尼恩 而家跌穿200k都唔知揸定放
唔知你預算
如果1m左右就 Neymar+sissoko
雙防中 既話 一隻較穿過後衛
有2m 但唔想用曬住 竟然係ssk 我入場會將kante同哥 調位 ,普金包皮打cam唔掂?
得個一隻 林伯就算啦 要 meta 就 meta 到底
你入場係調位唔轉陣?
見你問neymar咪即係Anderson>neymar
空左個位如果冇錢咪ssk
好撚搞笑
baby blanc加90杜sir 定 sif尼恩加c7
左邊 配陣 易好多
山本轟迷 屌得啱

利申我都係轟
應該係baby blanc加c7定Sif 尼思加90杜sir sor
賣coins
$10/10k包tax
https://t.me/Coins9991
咁就可以兩邊攻上去?
我會揀左d icon 越升越有, 除非出prime
起碼 攻個陣 你會有三個中堅
Neymar 有cam位咩
Kaka用落應該麻麻 唔係有愛都唔建議買
如果你而家咁連一係法國cam 一係icon
可以考慮下zola/ 迪比亞路
Wa, 黑包越跌越有, 入隻玩玩
本身用開4231(2) 諗住試下玩451 ja
我諗住問CAM位 逐個位upgrade 我玩skill move ssk唔太用到 如果neymar唔岩cam位 係咪包皮> kaka?
感謝巴打推介
見到咁多轟就開心
不過隻林伯就算啦 用唔落手
棄game先買黎砌隊
屌120萬入,聽日唔出包,出基沙文就好笑

盡左力 但後防 用過 超人迪加 ake 雲安賀治 真係唔掂
中堅 本身有隻迪西里 但聽講icon swap2會有prime 忍痛放左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞