FIFA 20 Ultimate Team 討論區 (104) 8/12有不反都唔出?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
喺禁區內scoop turn再射
唔係應該跌咩
shadow得 佢finishing得7X再加都唔會勁 又快啲
Allan 推波好痴腳同埋有4星skills係幾好用
open chance都會射得入唔似kante
我都無砌 只係砌左法比
賣PS4 coins
$9/10k包tax
https://t.me/ckchan234
C朗係WL個種 穩軍心既FEEL
我覺得比美斯同尼馬大少少
totgs mertens再勁啲,會吸引多啲人玩意甲三角
西甲special右閘capa定卡華積好
0課玩家 pack luck review
D4-5 player每星期rank1 & WL 17win
紅卡未中過>30k 最貴得隻van de beek, 紅upgrade 3垃圾
最貴中過拿卡80k嗰時
請問scoop turn 係咪企定定跟著fake shot + 方向?
shadow,超撚勁
我紅卡最勁中過希古恩
sbc mm中過 rttf allan
我覺得自己pack luck 已經差 你仲差過我
Willian唔升一野既話都好難
法比反而真係諗都冇諗果斷冇砌
中rttf都覺得差
利申 零課 個個WL奴哂14w
紅卡未中過>30k嘅人
期期做mm sbc 抽到最值錢係果陣仲有80k嘅Walker
法比 因為我 試過用 mid ballack 用唔掂
又唔想晒錢買艾辛
出線 應該無問題
就算 真係落左歐霸 可能仲有著數
有無巴打試過馬些路打lb有食評要夾chem所以要用佢
我覺得好廢
好易失位

大簡好用?想換走熱山
其他位可以點執 成隊untrade
防中用緊kante 搭 ssk/ paulinho
換做rttf allan搭sif nain
攻就一定好左
但守會唔會差左?
食完shadow Sprint speed都得90易畀放狗
守一定好咗
nain守勁過球王十皮
亂擺左個410k bid RTTF Allan30分鐘無人爭中左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞