FIFA 20 Ultimate Team 討論區 (104) 8/12有不反都唔出?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
EA客服真係成班老母俾狗屌完生出嚟嘅賤種
之前開唔到game去問咩事
佢係咁重覆同一句話個club要喺2018年前玩過
我叫佢check下我account資料
佢check完答話我係2017開始玩
之後就cut我chat唔俾我講
咁我8chem militao算了
我本身用mendy都係因為要夾chem轉馬些路
食咗backbone覺得寧活得嚟有埋身位
你可以試下
其實好玩 如果個陣有cm 位 又入到隊100k 係抵做

好多人都仲係無視passing stat
我睇錯 if mertens 你岩
If mertans 係咪應該放左先
賺咁多都賺夠 俾其他兄弟賺下
其實係差唔多
保連奴 尼恩 SSK 呢D用途真係好似
大家都係大隻爭搶 速度唔慢

入rttf Dembele 定係草多少少錢 入花
但kante果種吸波唔講得笑
係怕冇左佢
Allan nain唔知做唔做倒個吸波效果
SSK得個守字

其他兩隻可以攻 完全唔同
Zambortta如何 見tekkz比賽都用
nain allan都吸波
你未對過咩
真係少遇倒
通常都係比對家個kante吸波吸到燥

小弟對SSK都無乜好感
可以換快D換走佢 死黑柴
輸12碼比福仔
rtft dembele 其實係咪overpriced 成 1百萬...
唔係出比利時人totgs?nain仲跌咗落嚟二十萬唔洗
Baby艾辛前排入過黎玩 感覺上都係kante岩用啲
艾辛後上射果腳係幾正既

法比個感覺好似2頭唔到岸咁
呢幾隻都好勁,今個WL會試下棄baby gullit 轉用allan + ngl
ter stegen今晚火箭?
Nain似Allan Kante多啲
大簡用落係tackle 準,但真係minion 個感覺好單薄

列卡特反而唔錯,如果會strong link vvd, 當然你個陣rio 食哂個stong link 線
勁右翼好少 5/5 升到87會好勁
買左張連shadow試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞