PRODUCE 101 JAPAN 集中討論區 (10) 吉本死全家!最後1PICK!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
笑撚死
明明請左半日假,都要啱啱先放工
係TLDR黎唔想睇就碌走呢個post啦
其實睇之前既post就知我係Ruki推黎
佢星期六日爆呢單野個陣我一句聲都冇出過,唔想冇證冇據同人嘈,唯一做既就係twitter瘋狂report anti,同埋pm呢度既巴絲幫手買周邊(多謝你地)睇番twitter我report左超過100個post, 全部都少過5個follower & like &retweet所以我信Ruki fans完全冇被影響係繼續支持緊佢
但我會好明點解有fans咁嬲係因為就算係連登都有人講說話係好難聽,小至話係佢人氣全部係假,話佢唔應該入團,大至話係佢本人既報應,甚至人身攻擊佢不過大陸鬧得佢仲過份,呢度就唔提了不過將心比己,咁樣比人黑fans起哂鋼係可以理解,屌番我地話我地態度差都ok
但真係希望將fans同Ruki分開因為白岩比人黑,fans起哂鋼,然後屌番白岩轉頭話因為d fans對佢印象差,我真係會黑人問號(?)

最後係關於票數都係想講定先,費時話我馬後炮
如果佢票數低,我會好sad但最後都係要接受
如果佢票數高,大陸打投係一個因素,mysta低係另外一個因素,但佢youtube views, ig likes, twitter likes & retweets, 甚至係周邊首切都係因素,希望唔好話佢票數只係因為打投

總之以後白岩去邊,我都會跟住佢希望大家以後都持續follow番自己鐘意既仔仔同埋希望今晚上電視對所有仔仔都係美好既回憶
佢地個Instagram: eriashi_daisukiiii
床波細佬個ig tokonami_renon
佢排咗4個鐘但買唔到goods 好sad
仲要唔知邊個唱飲茶男女副歌 咁啱走埋黑心走音個位
牙景靠住個樣11
明明好慘唔應該笑但真係好好笑
仲要咁遠走過去
今晚final?
係啊6點直播
日本時間?咩台會播?
香港時間,直播LINK:http://poooo.ml/0212
冇黑心事件佢應該一早入左出道組
自己玩死自己
第10果個最幸福 希望係牙喜
咁老老豆豆佢係幾靚仔
BTW有冇人平時有睇下fanart?
見大家咁緊張所以想po啲比大家放鬆下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞