PRODUCE 101 JAPAN 集中討論區 (10) 吉本死全家!最後1PICK!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
佢兩個真係好搞笑,之前鶴成日都好似小學雞咁串牙栓
不如係睇下我之前有冇講啲咩?白岩呢件事我留言留左無5次 次次都係得3-4條友係呢個post到不斷攻擊洗哂成個post 我最直接講話覺得唔夠公正既 咪直接向吉本投訴囉 咁都叫單單打打呀? 我真係建議你睇下前幾日啲人點洗板[討論]白岩 講到佢同fans私出影相先啦
其實我都無視左好多次啦 你睇下我留過幾多次言去回應囉 唔好一睇到我回覆就鬧9人話多得我呢啲fans 凡事face checked 左先既 就唔會咁多黑粉啦
點解要加密 講左啲咩唔可以俾人知?同埋我又講過係你洗板鬧白岩咩 你唔好cap埋其他人點樣洗板 咁多個留言唔cap我驚你cap完呢個post都去到41頁啦
仲有呀 呢個post啲人唔淨係鬧中國人架咋 你地連日本人都鬧埋 話佢地無腦唔識諗唔識揀 又話唔怪得日本人出軌都可以原諒 呢啲說話都講得出 而家仲同我講道德高地叫我唔好出聲? 你地有冇諗過自己講左幾多咁賤格既說話呀

你地講野最叻
最後怪錯左人 一句sorry就大哂 人地話你地講野唔岩聽就鬧返人 叫人fact check但自己因爲fake news 鬧人 真係好笑
我覺得真係會喊死
所以首歌會係生物股長既定係班仔既?
好似係吉本搵生物股長作曲,咁岩有呢首岩用比左班仔用。
但首歌好似會入album自己唱返
你都幾搞笑
我前面都有講一來我覺得啲相無乜野 二來就算啲相係真 ruki 有私聯 但日本女人都會覺得無乜野 所以日本個邊冇乜反應 之後都有人澄清返啲相唔係真啦 重點係我冇話過ruki 囉 一宜都有幫佢講說話
如果你咁都覺得係賤格說話咁我都無野好講
原本係生物股長黎緊新碟既歌,跟住整多個pdj version畀班仔,但個創作意念其實係源自班仔。

// 最終回(#12)のFINAL曲となる「さよなら青春」は、第70回NHK紅白歌合戦へ出場するいきものがかりの最新アルバム『WE DO』に収録されている新曲で、水野良樹が作詞・作曲を務める。「さよなら青春」(PRODUCE 101 JAPAN バージョン)というタイトルで、水野が練習生たちの想いをくみ取り、提案した作品は、ならではの魅力が存分に織り込まれた名曲となった。 //
https://www.oricon.co.jp/news/2150614/full/
首歌係人地(未發售),班仔唱先
下 好癲
係因為你地覺得有問題 成件事未fact checked 仲講到佢咁樣入左11名之內會影響哂成個團 但日本人覺得無問題 所以你係明串緊日本啲女fans覺得佢地平時連自己男人出去偷食都忍啦 呢啲相對佢地黎講點會有算係黑料 都係會照投佢咁既意思囉
最口賤個兩個都未出聲 怪錯左你咪say返sorry囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞