PRODUCE 101 JAPAN 集中討論區 (10) 吉本死全家!最後1PICK!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實依家個po無人想同你嘈你有無發覺
不嬲大家都講緊對白岩無咩感覺都唔係憎佢
講一兩句咪收左 我都唔明你做乜仲要咁執著
依家澄清左大家開心哂 係得你咁怨婦不停屌
之前未有人澄清時講下啲擔心 你都可以講到我地針住佢黎屌
我地要針都針住黑心黎屌啦
正正就係你呢啲fans既行為令人覺得反感囉
其實我都唔想同你地嘈架 我都係今日見到終於有人幫白岩講返啲公道說話 先幫口出聲講返呢兩日睇到你地打打單單話佢買票買views買咩買咩咋

算啦我咩都做錯哂 你地最叻講咩都岩 未fact checked自己圍爐串白岩c位出道 其他人講就係唔得

橫掂今日都end 希望大家的pick都入到頭11位
仲有呀 呢個post啲人唔淨係鬧中國人架咋 你地連日本人都鬧埋 話佢地無腦唔識諗唔識揀 又話唔怪得日本人出軌都可以原諒 呢啲說話都講得出 而家仲同我講道德高地叫我唔好出聲? 你地有冇諗過自己講左幾多咁賤格既說話呀

你地講野最叻
你都幾搞笑
我前面都有講一來我覺得啲相無乜野 二來就算啲相係真 ruki 有私聯 但日本女人都會覺得無乜野 所以日本個邊冇乜反應 之後都有人澄清返啲相唔係真啦 重點係我冇話過ruki 囉 一宜都有幫佢講說話
如果你咁都覺得係賤格說話咁我都無野好講
係因為你地覺得有問題 成件事未fact checked 仲講到佢咁樣入左11名之內會影響哂成個團 但日本人覺得無問題 所以你係明串緊日本啲女fans覺得佢地平時連自己男人出去偷食都忍啦 呢啲相對佢地黎講點會有算係黑料 都係會照投佢咁既意思囉

無啦啦又屈我咁覺得 我幾時有咁講過可唔可以唔好將人哋講嘅嘢安落我度
後面個句唔係事實? 大把idol 被人爆過床照啦 咪一樣活動緊 fans 接受到就ok 再講呢個選秀節目就係鬥多fans 你多人投咪入 遊戲規則係咁
重點係 我講多一次 後面都出咗澄清唔係私聯啦
我覺得ruki 好撚慘添 無啦啦被人鬧咗兩日

如果你覺得我冇對ruki道歉 咁sorry囉
但我從來無攻擊過ruki 唔知道乜嘢歉
不嬲都係大家講一兩句 話對佢無咩感覺
係有時有啲野可能真係冒犯到白岩推
咁咪針對返個別留言 洗唔洗地圖炮哂我地成個po既人
講真 買view洗票呢啲行為本身就係不正
我唔明點解呢樣野唔屌得
又唔係屌佢個人屌佢啲支那推姐

都最後一日啦 好黎好去 大家都講少句唔好再嘈呢啲野啦
祝大家既推都出到道
我都有幫ruki 講公道說話 (麻煩你碌返上去)但就俾你拎出嚟貼堂
如果你唔鍾意我講日本妹咁sorry 囉
咁係我誤會左你有份講 我想係個三個不斷係呢個post到攻擊白岩既users

Sorry 但係我都係唔認同你講個句日本偷食都忍呢個point

介紹返 大澤同款底褲
你最好意思出聲 你屌白岩唔應該入頭11位最大聲
好有taste阿用CK底褲
果然係我地大澤
要屌要嘈去返大陸果邊啦 就係因為佢地不正投票先抹殺白岩嘅努力啊 今晚無論佢咩位都一定比人屌 因為根本分唔清佢啲票係點嚟

有冇睇過呢個3回總票數 我覺得咁樣都幾好
今日大家係邊到睇
應該gyao
大澤有第7名媽阿
可唔可以唔好再比希望我地大澤推
心血少唔嚇得
gyao 冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞