[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(172) 金韶情1207生日祝賀 快啲CB啦~ #五大訴求缺一不可

1001 回覆
31 Like 8 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=l4_IYPH6oiQ
都係最鍾意呢個時期既琳仔同女友 清純啊
買唔到飛既巴打 又想買週邊可試下呢個站 https://www.instagram.com/p/B6-ZTILpUYM/?igshid=1sbc894f3wgxi
幫frd 宣傳下
去兩場代言既拼盤show就紅
係印尼開自己con都唔爆啦
仲話紅 紅去邊呀
去過con就知 冇場爆
商場show/接機 大把人係咁問咩團
見到本人都唔知乜水
真係唔係咁紅架咋
依家似係想鞏固現有既畢地
(早幾日女友youtube 講2020嗰段)
多過考慮吸納新畢地
始終綜藝真係唔係話上就有得上
就算CB上到都係得idol room
好難好似上次乖巧的五兄弟咁
唔係CB前後都有得上
我諗除非有一次CB反應極好
一係上類似queendom咁話題性高既節目
唔係都幾難見到佢地上綜藝
其實有舊站close 亦都有新站open
不過新站太新 你唔特登揾唔知佢哋存在姐
東南亞本身都係KPOP其中一大金礦黎
其實係小女友 係東南亞都有D名氣
但其他都認同
有D名氣 但好似好多路人飯咁
真buddy就真係唔係好多
最危險係 KPOP女團更換好快
路人飯好易跳糟
依加都出度第五年 ,公司目標唔會再係吸新飯自然唔會上咁多節目。keep返現有飯嘅話個人覺得keep住有野睇唔係完全消失就得,依加一年兩cb加有自家製節目其實做到個效果。去到依加第四五年個focus自然係跑商演開con等揾錢,自然就少時間上節目。個場唔full其實唔代表冇profit一樣有錢入袋
搞錯晒。唔係話佢哋紅到好似三大甘。都5年啦,要火一早火過了。只係想講。女友有一定程度既吸水能力。都最后兩年了。要吸多d水。唔係以後日子點過。唔想佢地玩7年后唔拖唔水。點都要賺個夠先鬆。甘我就安樂晒喇。
女友唔係好紅 但亦唔係唔掂冇人識個種
其實唔明大家擔心D咩 就咁睇你哋留言講到好似clc咁係度等解散
大家會唔會太杞人憂天 放鬆D Ia
新站
近排知啲大部分都係香港人買相經營
仲有部分唔識揀相出 出埋哂啲醜圖又執得核突
韓飯已經有圍內講緊 亦都屌過
希望佢地唔好俾人知佢地係香港人
好肉酸
唔知你講緊邊D
但係我自己見到一直都有堆正正常常運作緊
岩呀。好似克勤都係4天皇時期啦。而家都唔會去到唔識佢嘅地步。除非老人痴呆既姐。女友在韓國本身有佢哋嘅經典之作。即使唔係天團。再過多幾年又或十年。都唔會去到冇人識既地步。我覺得。
唔開名啦
唔係cb期都有無啦啦有一批人開站
韓飯都覺得奇怪啦
如果我冇估錯 我應該知你講邊啲站
但係我都係睇完笑下算 真係唔知原來有人屌緊
想知邊啲
想知邊d
follow好耐冇update過得好少站想睇下其他
今次CB可能要打硬仗了
輕鬆D 最緊要主打好聽 隻碟好聽
佢地6個開開心心 健健康康cb最緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞