[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(172) 金韶情1207生日祝賀 快啲CB啦~ #五大訴求缺一不可

1001 回覆
31 Like 8 Dislike
有無消息話bighit新女團係bighit出定somu出?見新聞話bighit請閔熙珍做cbo主導新女團。如果新團係bighit出,咁bighit睇中somu係純粹有女友一團?somu有咩資源畀到bighit?
拍嗰班過癮,睇嗰班開心。
大型頒獎禮其一係為個獎
另一重點係特別舞台
大堆頭卡士出席
各家飯都會睇到
本身女友係國內作客節目又少行程又少
打歌期越來越短
團綜演唱會vlive多數都係buddy先睇
開tour係吸金
但唔搵機會增加公眾曝光率點keep飯
女練習生訓練經驗掛
bighit係glam事件之後就炒晒女練習生
巧正
人地睇死你唔緊。自己都睇死自己就真係冇得救。
https://youtu.be/B_8u15_aDKw
3、4號都有event. 之前連續兩個月飛印尼搞大型商演。而家d2線團有幾勁。真係冇留意。以而家女友既商演能力都叫2線既話。麻煩舉個例子邊團2線有甘既能力。
2唔2線我唔知 但我自己就覺得女友宜家係最紅時期
其實女友日本反應如何?
我未親身去過唔清楚
單純睇銷量好似唔太好
宣傳又一次比一次少
明明啲日文歌好高汁點解架仔唔鐘意
https://www.youtube.com/watch?v=gZza-94Gh14
2019, THE YEAR OF GFRIEND EUNHA 야자친구 은하 (Best vocal moments)
銀啊
印尼紅有閪用咩 個啲商演又唔難入
要俾錢既 睇下東南亞開Con有邊場係爆
真係有追開既都知女友係韓國同海外係咩料
真係唔係咁紅架咋
宣傳少,無上地上波番組,無咩地方聽到佢地既歌,得kpop 飯識,但唔係全部kpop 飯都推女友。
買唔到fm 飛 ...
其實你明唔明咩野叫商演. 你覺得女友係免費去印尼開show
之前有sub開日飯。但係果班日飯最近比人封左a/c. 唔會比任何機會你發圍。 可想而知日本線幾難行。

唔係話睇死
銷量有數據睇
親站close下一個close又兩個

再講上面個類私人商演
都唔係fans向 純粹賺錢
東南亞個d event直頭酒店錢都慳番
完event滾水淥腳即刻紅眼機返韓

講番轉頭最基本野 冇人氣搵鬼請
而家連節目都懶得上真係唔知點keep人氣
諗番女友係點成名
搏晒老命去公演上節目2倍速引起話題
不進則退 冇活動就神隱 有空白期就會跌得好快
Ok啦。需然我都擔心。但係臨近CB. 不能自亂陣腳。就算將來點都好。一定撐到底冇野講。
新碟event感覺上好少人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞