[美麗滿載美麗傳承]十二月八日沙田十場國際賽賽日討論區I

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
同意 仲要上場 爭分 蝦都係季內初出 忠心已經跑起左 讓十幾磅 實際係唔係真係好似個賠率咁 完全冇得跑
抵搏既 預咗前面快
佢末般留埋開21秒幾入位唔係難事
馬後炮睇返
城城啲馬好似次次都去,未撚DO過
咁嗰日我都入少
睇頓手勢係似想去 唔似想搞事
我睇頓都係想去
係唔夠跑
牙旺國際賽四個路程跑過三個算唔算係紀錄
差成10磅,仲要舞士精神埋到2疊
基本上由舞士精神埋到2疊個下已經無得輸
榜位真係差太遠
尊駒咪仲勁 仲要上到名
長短途馬王 諗起及時而出
巴西蘇1月底就走
1200米好跑狀態,呢種距離唔係話燒就燒到
如果忠心唔掂參考上年蝦,係馬自己可能出事多過被燒瓜
好難想像步步友3歲12月先準備運嚟香港 同期忠心勇士已經跑緊國際賽
忠心勇士=金拖鞋冠軍lv
唔係無左條j真係唔會黎香港
快撚d躝啦
主任獸醫(賽事管制)彭禮安通知受薪董事小組,由布蘭婷訓練的「及格大狀」與由松永幹夫訓練的「旺紫丁」,以及其餘已宣佈在浪琴表香港國際賽事中出賽的馬匹,均於12月3日星期二接受獸醫檢查。彭禮安醫生進一步告知小組,「及格大狀」經初部檢查後被發現右前腿不良於行,而「旺紫丁」則左前腿不良於行。彭禮安醫生已通知小組,上述兩駒今晨再接受檢查,情況未有改變。

「及格大狀」及「旺紫丁」的情況將受到密切監察,馬會將於該兩駒明日接受賽前例行檢查後再作公佈。
Lucky lilac比左廿幾萬報名 最後跑唔到就
又小兩隻
舊年研究大學都係腳痛 最後照跑
神速寶福街旺旺冇仇報
其實今次都係要讓十磅,又或者可以考慮下呀般會唔會特登做磅去騎如果唔係咁超
同埋上次真係輕鬆喎
我覺得如果佢太熱就唔wp 但係根本點都冇得飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞