[美麗滿載美麗傳承]十二月八日沙田十場國際賽賽日討論區I

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
不過車手贏過既對手勁好多又真既
雙danon
normcore剩係贏d火星花大場面個堆
https://www.youtube.com/watch?v=jwlf5WdSsXE
講起方蛇我最鍾意都係呢段
剪接超一流
贏 始終覺得喺港隊 日本頂多234
咁佢黎香港前輕鬆收左隻頌讚火星檔既,加上馬主屌9過吉田家阻隻馬跑日本冠軍一哩,個策騎指示隨時係贏唔到都要同隻車手攬炒
其實唔係美傳廢左好多 係對手勁左好多
上年大熟 邊個頭段夠膽燒就邊個死
無隻捱到返黎 場場都任美傳帶步速 咁緊係輕鬆彈甩啦 上年比妙算燒 一樣難跑左
今年老退左少少 燒人果個位換嘉應子又勁一個層次

btw 今場平磅實有得跑嫁
場2班千六
翩翩
馬主同馬會攞住呢個名都賺夠啦
全力支持時時精綵衛冕
尾場真係好精彩下
但無論如何我都係會繼續追友誼至好
唔想美麗傳承贏
因為心目中香港一哩王只有好爸爸
唯一一隻3連霸香港一哩
最尾果年鳥語花香點解要讓路去跑一哩 鳥語花香預賽明明甩開左蓮華 繼續跑短好大機會接棒短途王 點知跑完一哩就谷爆左 冇再進步落去
好可惜
隻馬好G1實力
澳洲谷馬狗
好慘🥺🥺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞