東大嶼推手、美心打手-徐緣 比老婆爆婚外情!

433 回覆
408 Like 11 Dislike
對唔住,借個位宣傳一下。

[ 國際戰缐 ] 歐洲巡迴展覧團隊眾籌!
https://lihkg.com/thread/1768712/page/1
花生:好多傳媒同廣告高層知佢出事,已經圍內食幾日花生,而重點係其中一位係佢同學,都話佢係不斷食女,已經唔係初犯,直接話佢一定出事,成日咁偷食法。

我真心為佢老婆同女感到可憐。如果徐緣係佢個女個名,佢無資格再用來做先己筆名,呢個陰影會纏佢一世,無間地獄徐俊文
做自己*筆名
估計佢份稿:

多謝各界關心。感情的事係外人不能明白,你哋又點知兩公婆之間發生咩事。我哋之間既問題並非一朝一夕,唔係我一人嘅責任,女方都有佢嘅問題。

總之我咁多年來盡哂責任,有做好老公同好爸爸角色,自問無所虧欠。請大家留d空間俾我同家人,不作無謂揣測。
呢啲咁嘅人,佢直播食屎都唔放過佢啦
爆多d
推,唔好放過依條偽善撚。
對唔住,借個位宣傳一下,特首選委過半有望。

特首選委戰線 — 七個同行手足,成立工會,重光勞工界!只剩唔夠四個月時間!
https://lih.kg/1768465
條友仲想潛幾耐水
佢fb hide 曬 comment
估唔到del comment呢一招都用喺自己fb度
以為del comment就無人知?
佢囡囡知道爸爸偷食未?
不如直接del fb 好過
Hide comment 有撚用咩徐緣,你瞞住老婆屌Mandy,離婚棄女,為人渣之最,mon post 狗男女一世都會被狙擊。
見到嗰篇on9 文,即刻 unfollow 同喺 fb留言屌
一睇就知收咗錢至寫呢啲嘢
推一推。
美心篇文真係好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞