東大嶼推手、美心打手-徐緣 比老婆爆婚外情!

433 回覆
408 Like 11 Dislike
終於有人爆呢條友係仆街
屌呢條粉皮係marketing做客出身
成日扮撚晒廣告人咁分享外國啲出名廣告campaign
不斷claim自己係廣告kol
之後開埋廣告公司就講到自己廣告人出身
搞到新一代廣告學生以為佢好撚有料
其實只係一個沽名釣譽嘅仆街
扮罷工廣告人徐緣可恥行為事件簿 - 所謂罷工原來要做嘢,仲幫優品360做打手 [100%堅]
https://lih.kg/1765666
所謂完美婚姻就係要兩個人互相壟斷60 年
變幻原是永恒,嚮咁長嘅時間維持係要<雙方>嘅努力

希望你會學識,亦希望你遇上一個懂得相處嘅人
我識一個除咗係八婆
仲做埋黑警
廣告界勁多偽君子
愈大聲愈出名嗰啲就愈仆街愈偽善
大大聲聲叫公義自由
實質只係搶光環做personal branding
認真做實事嗰班只會靜靜地贏
黑狗乸吳柏慧
黃店又點會呢個時候上大灣區?
梗係留喺香港大搞黃色經濟圈

推上香港01,知你mon post快啲報啦
我淨係記得佢一早就懶中立幫美心護航
見到佢幫美心洗白篇文,已經知佢係仆街
前嗰排先啱啱follow咗佢個page
原本仲覺得佢係好老公,同老婆好sweet!
依家不了好彩佢老婆走得快
唔係我仲on99咁follow緊
嗰陣都已經想屌嫁啦!扮咩中立姐
幫得美心就咪話自己中立啦
覺得自己喺KOL可以帶風向,會唔會諗多左
呢啲咪自大囉!憑嗰一句半句就覺得可以停止裝修?
都係無好人㗎啦!
依家咪一穫睇清楚佢囉可以
39隱瞞姐夫做狗叫人講心事,無問題?佢拋得個身出嚟做深黃愛港KOL,咁無警覺性?比人踢爆之後,聲稱姐夫係水警無上前線,唔單止幫黑警洗白,仲一句道歉都冇

最仆街係佢開頭比手足質疑講一套做一套,就叫人去自焚,之後出所謂解釋post就spin到係有人唔抵得佢同屈連登話佢做雞,但事實連登絲打從來淨係狙擊佢拎完本土光環又縮,食兩家茶禮,打埋D模棱兩可嘅嘢。如果係深黃KOL,點會連理大、831、721等大事都無講?講緊連story都無出。

BTW,39 6月個時扮趕返香港抗爭,但實際比人踢爆一早買左機票,同原來係幫嘉里酒店賣廣告,生蠔食抗爭。

佢要做深黃KOL,用愛港形象去吸followers、賣書同開簽書會,其實唔緊要,如果佢對今次抗爭有付出,多多光環都比佢。但講一套做一套去講大話,同隱瞞姐夫做狗叫人講心事,仲大條道理覺得自己無問題,真心仆街
個陣已經即刻unlike左因爲篇野太撚on9。 嗰時以為佢係左膠,點知原來係學人做打手
佢出完post之後,好似都有人comment屌佢
屌得過喎
清你哋平時食咩好嘿
Push!!

另外唔該大家follow求驗傳媒:
https://lihkg.com/thread/1766119/page/1
一個願打一個願推唔可以話玩佢一鑊囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞