[HK01] 【港珠澳橋塌海堤・有聲】前線工親述崩塌經過:嚟料!救唔返!

244 回覆
70 Like 3 Dislike
利申:我係有份負責此計畫的結構工程師之一,其實有好多問題,但係受到上面壓力有啲問題我地無理佢照做洛去。唔講咁多。有人想知再講

想知
港豬繼續泵水
果時司法覆核政府係敗訴
做乜講到好似俾人無理取鬧阻住工程咁?
雖然只有東涌人得益
大家黎緊既年 無咩事幹就唔好去果頭啦
利伸: 有份填海既小蕃茄
利申:我係有份負責此計畫的結構工程師之一,其實有好多問題,但係受到上面壓力有啲問題我地無理佢照做洛去。唔講咁多。有人想知再講

想知

越講越大喎
以前呢啲新聞只會出現喺大陸
香港無架啦
呢世人投錯胎無辦法
戇鳩

做生意賺硬就無人打工啦

家陣係有人做上家/client 揼下家心口,明明自己跟足柯打做,設計缺陷閪左反而上面唔洗承擔

大判賺曬你 二判等破產
路政署長
路政署D人退休會去邊

所謂預計今年尾完工,不過係睇邊個sub仔頂唔順舉手全部賴落佢度
留名
爛尾!啪啪啪!
爛尾!啪啪啪!
爛尾!啪啪啪!

願聞其詳
一子錯滿盤皆落索,不過大陸野子子都錯
亂決定亂做亂檢查
早已平常事

想知

爆左出黎你個牌都釘硬

想知

爆左出黎你個牌都釘硬

斷人衣食,如殺人父母
so?
都無人需要負責

想知

爆左出黎你個牌都釘硬

斷人衣食,如殺人父母

呢行不嬲求其又黑暗
好聽就專業人士
實際咪又係幫人含
個啲所謂數式
小學雞級數

想知

爆左出黎你個牌都釘硬

斷人衣食,如殺人父母

爆比記者知

好趁有線仲未執,快D報料畀佢地
公眾利益攸關啊
絕對比起報導寫既更嚴重
留名等睇5年內冧橋

利申 行內人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞