BanG Dream!討論區[27] BanG Dream! Xmas Party 2019

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
始終覺得一早就知佢會入
少左樣野去期待
Spotify即刻有initial 隻碟聽
都唔係覺得啦 一早就定左係六花
你睇多次我個句先
始終 覺得 一早就知 佢會入
始終一早就知佢會入?
我意思係
始終都覺得
一早知佢會加入

感覺上少左樣野期待

如果無起過底
可能真係會以為六花一路都係以popipa既fans既角度去寫
突然間話加入RAS會驚喜好多

但因為一早知佢遲早會入
少左份期待
想問抽live飛洗唔洗要登記名/日本電話嗰啲?
下定決心去睇野外場
啲ac要電話
同埋宜家無事做好似玩check 飛
大場都check?
比你估到仲係木谷高明?
上次年尾ras 先玩完
咁搞迷好多人都入唔到場?
唔計海外 好多架仔都收飛
張飛都唔係自己名啦
想求02月01日既Roselia Rausch現地既飛之前見係新年期間, 已經買左機票
嗰日成班場外喺臨開演嗰幾分鐘一齊迫入會場
一齊回帶睇下木谷高明條賤種幾撚鳩屎
未出名無人識果時就理得你地炒飛轉售
講到明唔會check名又盛
到見做起左 d黃牛開始有市場就
反正錢就袋左 你入唔到場你死你事

https://twitter.com/kidanit/status/883984482386292736?fbclid=IwAR0G_O-2OxhK8ikyfaFxcKK5TK8FKfVjH-sMaVQDN0Nwhgv1ffVXXCEcfTQ
好彩已經棄左
小妹自問只係個fans仔
睇住間公司次撚次花式撚狗剩係想賺盡你班水魚既錢真係心都淡鳩埋
莫講話真係愈黎愈悶
正宗打完齋唔要和尚
以前靠班海外fan, 宜家一搞大左個market 就玩check 飛搞死班海外同牛
所以
小妹已經棄左
反正大把客比人斬到成頸血都去睇 果d就自求多福啦
小妹跳船先
再講多少少關於抽飛d on9野
當年抽飛係夠膽死隻bd標榜張抽選卷叫最速先行抽選
但抽既剩係抽呢輪 無2次抽選 無一般發售
一次過抽哂中就中 唔中就黃牛啦
票價都係set死1個價
邊似家下分咁撚多輪賣飛仲要分一般席同貴位
果時d人仲allin哂d錢落去同一隻碟到抽 後尾先話仲再2次抽選同一般果d
笑撚到癲
雖然知道機會渺茫,但係我都想嚟求2/1嘅飛啊
唔洗渺茫下嘛
Twitter好多人放
識幾句日文既應該好易搵到原價
keyword Rausch チケット
望過閑魚有 信唔過大陸仔既
就搵番facebook或者台灣ptt
係貴位難搵ja
一般席好似一街都係
竟然係咁,我去搵下先。唔該曬
Live view幾時賣飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞