BanG Dream!討論區[27] BanG Dream! Xmas Party 2019

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
雖然RAS係第四集個MV係好尾機, 但第五集PPP個MV睇到有少少眼濕濕
好偏心
yuki
好想知香港有冇人單推工藤晴香
睇係幾感動,但之後以個劇情用傍觀者mode再諗深一層就係佢哋輸到七彩搵其他band連埋最高票嗰隊+排第2嘅結他+識嘅idol出嚟拉票
一開始個mv睇到忍唔到笑
屌, 又好似係, 搵人氣高既幫手拉票
痴線fire bird 出full版
Expert打到手軟
見到2000幾combo即刻唔想入場
第一首打完一次就冇再打過full
用回血隊打仲差過用高分隊打
首step x step 真係好正,可唔可以快啲出
有冇人係去1/2 live viewing
依家肺炎爆到咁 過幾日肯定仲爆 有d 1516去唔去
去現地囉
我年初三怕死怕累@德福,有齊肺炎同和你shop 2種風險.
btw, 剛入坑, 連call都未學點打
新手+1 只係去過一次live 個陣見個個都有call棒以為係現場會派 最後係坐隔離ching借比我
諗番起第一次去睇LIVE咩都冇帶
又係人地借CALL棒俾我
今次我有準備call棒但又有肺炎搞事 百幾人係一齊喺密室裡面瘋狂呼吸好似好危險
百幾人本身唔係問題,而係嗰百幾人次次都有一批支那種
可能機場都中伏
好似pink一隻色就夠用
btw,我得一支LL 水團棒
當年無諗過lv個個都帶晒棒
屌原來支美個show係無live band
又呃撚左我入場睇
係迷想RAS過勞死
要寫明"with RAS"先有live band woo.

今日好滿足, 近乎全部原唱都唱哂, 連6單都唱埋(我冇温呢2首)
只係冇政委就冇得唱yurayura (我本來估政委guest), 係有D不足
3首翻唱都唔係太熟, 冇辦法(叫做聽過下ABC)
個人希望有fuwafuwa time(梓貓我老婆+當年冇錢睇live) 同 花踴(咁新既應該冇咩可能)
尾二個首係乜鬼黎?未聽過既

1人live 可以跳足2.5hr, 體力真好(3.5hr會更好)

好似話希望有下次live 同埋5人全出?(唔識日文, 有錯請更正)
call 棒做乜鬼有13隻色咁多

如果前方中間有人帶call會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞