BanG Dream!討論區[27] BanG Dream! Xmas Party 2019

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

頭個幾句仲要唱到鬼食泥咁
除左小提琴係比較突出 其他無咩特別
啱啱睇完動畫第六,七話
想問下動畫係唔係game嘅平行時空?
另外如果論主線
係game果條先算係定係動畫先算係?
難講 好亂
反正唔洗深究 間野都on9既
可以無啦啦變個細佬出黎 又可以隨時切撚左去

肺炎仔
呢兩集薯條怪好多畫面 收貨
當完隊野係condom再當埋d fans都係
正式宣佈,r團已成condom
現實連班cast都做condom,你唔係覺得動畫唔使下嘛
笑屎禾
仲要冇新歌
行出嚟俾人打兩下又可以繼續去參加傳說中嘅fes
condom無誤
Song I Am 幾時出cd full ver
仲等緊RAS首新歌 有排都未有得再聽
有咩新歌-.-?
定你指drive us crazy入面個2隻?
Soul soldier咪新歌 得live唱過同電台播過短ver.
年尾聽完仲以為係翻唱歌黎 冇去深入研究
雖然棄左
但呢2集睇完真係好撚接受唔到
屌你老母
我覺得最唔合理係票數明明差好小人
但出黎個效果好似下面全部都投比RAS咁
完全唔比啲roselia既觀眾反應

咁個票數點黎
出面仲有好多人貼紙貼比roselia架喎

劇情需要要輸都算
你都唔好表現得咁撚差呀
觀眾反應係一大問題
另一大問題就係佢寫Roselia後續嘅反應好差
雖說Roselia主要目標唔係BanG Dream Fes,不過,佢哋未免太過冷靜,係得紗夜嘅反應先比較似角色嘅設定
另外,老實講,第七集中間摩卡比Roselia睇投票果一幕係好成功咁表達Roselia "we are one"呢個主題,再加埋之後Roselia四人去探紗夜,基本上係可以利用呢件事作為契機去推Unions Road呢首歌

然而最尾得出嘅結果就係唔知重播過幾多次嘅fire bird
really???
你搞咁多最尾都只係係到lalalalala???
好心就唔好咁消費Roselia喇
就算你唔出新歌都好
你搵第二首歌扮新歌我都收貨喇
咁樣hea鳩版fans真心好咩??
We went all out to win(輸左)
連特效都輸九條街
成首歌都唱唔完
為左谷RAS可以去到幾盡
唔難想象要加新敵人谷第六隊果屎又會歷史重現
到時唔知邊個做condom
更正番第七隊
ppp雪櫃左咁耐搞到me唔記得左原本就有6隊

我仲以為有song i am聽
無都算

仆街竟然係火鳥
唔係話火鳥唔好,我都成日loop

但係感覺上好無誠意
即管睇下今季搞鳩邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞