[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (16) 光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
邊關有限mr?
十段拎acceltra 同 rhino/wukong夠清星圖啦
係雞翼關煩少少要人帶姐
九重天應該可以farm好耐既
2019完都冇new war 玩
新手火星任,要搵果個咩中樞碎片好難搵,又無MOD
淨係砌自己隻railjack都搞好耐,之後又要儲raikjack mod,武器,railjack個3part部件,如果之前無練archwing,又要練過,諗起就煩
行晒成個地圖
巴打我都係打到呢度,尋晚靠野團隊友落mark,先拎咗第一個。唯有係咁打,周圍搵
如果你係pc版,我都可以幫下手帶下你搵
好慢
只可以話你想得10段太過完美
JerryLai777
你平時幾點on?
我玩左唔夠兩星期 為左把龍的侍刃先係咁沖段
我真係未開晒圖
不過比人帶玩應該開得晒
上網搵攻略都係叫開晒圖先
新手岩岩玩,係咪全力推星圖就得?同埋如果想玩其他戰甲,咁應該比錢買定搵人一齊刷?
新手一定推星圖道,lee度有幾個新人你地夾埋可能易啲

戰甲非prime版唔好用白金買,但其實全部都可以刷返嚟,純粹睇你無時間刷,你有錢咪直接同其他玩家買/買當季嘅prime access/vault
推星圖
推到ceres就龜防衛/生存關
刷下錢同武/甲經
升到MR 4就拎hek做主武
推到土星就轉刷土星拎exp, 順手刷orokin cell
有fd 夾就試下刷右上4k mod
推到天王星可以龜UR 刷acceltra 夠mr8就轉佢做主武

甲可以刷金星boss拎齊rhino藍圖先
或者入clan拎&合wukong
合到就長用夠打好多關
唔定
LM
早d推齊星圖都好
周不時有得打invasion拎下薯仔
可以睇下咩關有人打緊入去join
R下fd夾埋打咁
除咗grendel隻死肥仔之外暫時所有嘢都係刷得到
嗰死亡3版真係唔係人打
野團唔夾定先,死硬
LM
隻a翼就好快
件武洗紫卡先煩
留id開group約戰?
有咩留係到講
點解唔開GP呀? 根據前人既智慧 詳情有興趣可以再探討 OR 追POST
無搵好耐,唔搵就會出現向你面前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞