[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (16) 光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
應該係改咗melee系統所以唔慣
照計係無nerf到
萬能型就算單一武器only隻分身同碌棍都屈晒機
SPY BUILD (鳩揾)
https://overframe.gg/build/5169/wukong-prime/wukong-prime-spy/?hl=en
聽人講Excal umbra要課金就即刻不了
我覺得DE最近好似做左d野,入亞洲區無乜見到殘字,多左講英文東南亞人

自己有陸服又夾硬要黎國際服,黎到又麻9煩最尾又係分隔開自己圈地玩
殘體我遇唔少...根本就玩唔到
就黎激到要轉連NA 但咁就有可能做host變累其他人
有個software叫peerblock 台仔整合左一堆大陸ip 可以block到部分 詳見巴哈
咦。。。咁可能關我開左peerblock事
有冇人可幫手打jordas golem 完全唔夠揪
用開
問題係仲有堆用vpn既
搞到1:block唔到
2:以為ping低點知實際上全隊含撚
3:唔少「人」仲會用加速器

更加唔好提好多觀念錯哂
打仲裁龜房仔
今晚應該幫到下既
留個id黎我記得既話curry下
講緊仲裁生存
XxKillerMxX
唔該哂
以前天頂未收皮就大家龜房齊happy
依家仲龜唔知咩心態
搞到家下我見仲裁生存就solo算
班友真係唔識嫁喎
另外如果有人想搵個氏族dry dock整船,可以喺到留id,淨2-3個位
加唔到好友...?
第1次打kuva lich 第1個圈都未滿就殺咗佢
原來PS4更新都跟得幾貼下
以前玩個時連中文都無
咩platform
我PC
但我的確密到同睇到佢PROFILE...
更新慢過pc 1-2個禮拜咁上下
但係起碼唔駛好似上面有位巴打俾bugs玩到機都無得打
switch版有體感
更新慢少少又易追
Switch版好似重傾緊個更新方案?
之前話因爲over20gb switch內存爆左唔批更新
把空刃應該用到幾時換?
依家打到金星一半左右
升到30lv你又有第把武器ready就掉得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞