[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (16) 光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
諗起有人之前打幾百lv呢隻嘢
陀螺街場都唔係好多人用
都係打lich見得多
打其他野其實麻麻地
依家仲有冇group?
revenant打lich點配mod
我係加強度,加持久
減範圍,有z精回魔咪少d效率

最緊要係加強度,會加第二招防傷害次數
持久係加第一招,有時客串下防禦同移防
一張基本加血同加多張強力切換客串下輸出
唔會有
明明就係單機game
railjack好似有關打佢?
咁如果有班人有默契玩真係可以發財既
不過唔會出現喺香港度咁解
我同我個fd反而話多人感覺係比人搶怪,無咁爽
可能飛機感覺有team work d?
我未砌唔知
怪係其次,個pool係重點
講真我玩咁耐都係野團加單機
自得其樂幾開心
+1
搵唔到fd係鐘意warframe依生命同健康黎玩既game個個都讚畫面特效靚同內容多,但要佢刷就棄
結果單機左4年
開post咁耐好小同意你呢隻玩第二隻game又要開post既樓主

不過都易左afk 根本冇人留意你做緊咩
又要做船長 又要自己飛 又要幫手開炮 又要做消防員
其實小其中一個位都打得幾辛苦
要有呢個心態先可以玩呢隻驚
可惜香港有好多玩家係抱住呢d嘢嚟玩:
1. 唔理咩新驚有fd玩我又要狗衝
2. 無fd玩我玩嚟jm9
3. 新(伸)手黨之後無影
4. 其他驚又係要農到你爆肝..呢隻農驚就懶做藉口
5. 從來唔會理解得到幾多白金並唔等於你喺隻驚度有幾勁
我成日覺得呢隻game係玩計數同concept
當你可以慢慢farm到你想要既野,又可以實現到你心目中既公式其實係好滿足
我從來都唔戒意肝,最緊要肝完有成果
根本warframe後期就係不斷得閒攞件甲同武研究會唔會有有趣玩法
唔需要勁到打到150 但自己覺得好玩咪較低等圖攞出黎玩
近排j返ash
計數真係好重要
同喺隻驚入面揾屬於自己既成功感
你就會玩到好耐
dllm架飛機第2part都未撚整完ps4就同我出狗重天
最重要都揾到自己想做既嘢
agger , btw 想講比起其他game ,warframe已經唔算農

所以覺得好辛苦好農就不了既人真係...
比起d港台特別版online game 簡直係easy mo啦
隻game仲係我心中暫時唯一一隻 無課金都玩到落去 好小卡game位
不過農野就睇個人啦 我都覺得隻game好肝架 有一排沉迷玩到手指尾關節發炎
想問下啲紫卡點先叫勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞