《天外Online:經典版》12月開Server!即睇五大職業

1001 回覆
77 Like 12 Dislike
新手求加tg
https://t.me/audi902
請問係咪有連登tg gp
可以加埋我入嗎

https://t.me/Yellowlow
今日先知
好想玩返
算撚數吧啦 次次重開都有一堆人話玩
唔夠幾日就走哂 一係小圈子圍威喂
神game配上垃圾玩家 真係單機好過
有無人帶升,剛玩
成廿年都嚟緊仲食老本無進步
玩玩下唔想玩又要你批准?
所以咪話你呢啲係垃圾玩家 配神game你有咩資格出聲 死廢青
補多句俾你啦 屌你老母 祝你全家中肺炎吊撚住條命再俾黑警共產黨屌撚死你
你擁有同毅進仔一樣嘅質素
有無資格輪到你講?
我要批評又點?你除左打幾個粗口耐得我咩何?
定你先係共產黨要呢個世界跟住你意見運作?
啱丫,每個玩家玩神game一定要玩足30日,唔中意都一定要玩仲要課返張月卡先叫做尊重返神game
仲有呀,神game係好高貴唔可以詆毀,應該好似政府咁立埋 神game法
你話係咪呀巴打

神game ?過咗十幾年翻炒就可以上神枱? 當年一出,大把同類game 童話 卡巴拉島 墨香,果時真係無聽過天外=神game !
同期d fd完全無人想玩天外

好地地一隻game俾alta代理到成舊屎咁先搞到玩家流失晒 run咗半年都可以lag ,卡角 ,彈game 真正垃圾嘅係alta 哩間仆街代理
坦白講句天外邊撚到神要彈大把野可以彈
升lv地圖同方法單一 英雄同職業完全唔平衡 遊戲內容唔多
純綷係戰鬥系統做得唔差 同埋大家童年回憶加乘 唔係細個已經有玩過既根本唔會吸到新血
職業真心完全唔平衡 弓手90前根本難升到on9 升到90又唔夠其他職勁 人地術士60lv 10招aoe 你60先勉強叫有3招 單體硬直又耐

唔係有fd帶 你升隻弓上100既時間已經夠人升兩隻100
問下 無課玩家 第一次玩術 應該轉血魔定仙術
見台仔吹奏血魔多
仙術
港版冇英石
仙術有激化神力
持續輸出比血魔高
有冇話幾時會出?
出左就血魔勁d?
冇講幾時出
冇英石 傷害太低
血魔係死牢上彈有困難
仲有無人玩緊?
我都想知 岩岩先睇到個post 有冇人帶升?
玩緊
有收錢地牢團嘅
我20lv打緊地煞, 打左10lv都唔跌英雄卡俾我嘅? 一定要打boss先有?
組團打地二?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞