《天外Online:經典版》12月開Server!即睇五大職業

1001 回覆
77 Like 12 Dislike
要返工有乜辦法可以衝到23
一定要課金 食快香先 然後放工 玩到訓覺

根本痴撚線
果班on9 就算啦,過兩個月變死城咪攬住隻game過世囉
依個年代隻隻game 都易升,真係等收皮
寧願自己課金比唔知幾百幾千買香先格硬升上40lv
唔叫港服提高打怪經驗既話咁玩台服重好
幾十蚊夠你跟地牢到40lv再慢慢回味天外
你粒香10倍經咪買囉
諗返當年點解會有咁多時間去升LV?
就係大家都仲讀緊書,有暑假,日煲夜煲
每日放學又返去打 D學校,唔係有冬令早放,就個個下就無堂就放學返去升
星期5-日就打到通頂
依家? 個個都大哂,要返工啦 仲通頂?仲可以即刻放工閃人咩?
由其依家星期6&日仲留係屋企打機?
巨商果種唔同,起碼可以買齊哂野 再照埋隻主力升LV既出黎 可以食多經D
同埋,巨商廢極都仲叫有個平日5倍,假日7倍經既私服
天外?咁多年黎都未見過私服出現
去台服回憶好過啦
台服好似衝到100LV就比隻赤兔你
當年港服,撚狗咁撚 叫人用點買黎抽咋
cancer 走左
佢個網仲係度
個陣玩到個ser得番好似1x%人 (綠燈)
比小計仔帶到100lv就冇玩了
基本上好小自己打
1-40 妖3 40-60 死海 60-100 地牢死牢
唔知玩黎做乜 但洗左好多錢
同埋天外個種玩法真係好番工feel
臨訓幾眼訓都要捱住開隻人去掛野
其實係班唔玩嘅人比意思想做鳩雷爵
唔改就唔玩啦 太少經冇時間冇意思啦
冇乜用過 爆點諸葛仲好
至少打妖可以放佢出嚟自己打飽佢
衝到100LV就比隻赤兔?
當年港服隻赤兔點有 已經唔記得左
抽咩
週年福袋
台服係大放送
港服未衝+9都貴到仆街 靚數又貴 精埋上13-14 空洞都千幾蚊
台服果邊是但周街都有隻靚值既 仲要平D
計返物價,當年仲玩緊免費服已經有同人講過,叫佢地放走哂港服既野
將D錢轉哂去玩台服好過
港服1隻0星100 地牢霸/夜行/風水 齊裝都6-7千蚊
6-7千,9或10年前轉去台服,都夠買隻2星100仙術齊裝帶地牢
天外咁多年都無私服都係一個謎
雷爵自己研發冇CODE會流出
當年係D私服論壇到問過
好似話天外係大陸果到唔受歡迎,無大陸仔肯去偷出黎自己搞

真係咁多年黎,好少見GAME係唔整私服

金庸唔計,依隻本身都已經係用外掛玩 正服同私服都無乜分別
但係童話有私服
後期先有都係
聽d私服佬講
係因為天外冇打入大陸市場
一般私服server都係大陸服汁左之後流出or比人偷左出黎
但係天外只係得台服同港服,所以冇官方server流到出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞