《天外Online:經典版》12月開Server!即睇五大職業

1001 回覆
77 Like 12 Dislike
真係服左班弱智仔
1-40 都係一星期既事
爆肺2-3日有第一批40
巴打推介玩咩職好?
太耐之前無咩記憶咩職好
ec>術>>>>其他
改少左幾十萬嘛
60lv後咪照舊 升死人
https://mo.alta.hk/index_new/news_detail.php?id=10728

《天外Online:經典版》公測版本將會有所調整,相關調整內容如下:

1. 等級 11 - 60 級升級所需經驗值將會有所下調,玩家將會更容易升級。

2. 隨機任務開放,玩家可以於京城找NPC「京城任務發佈官」(座標54,165)接取新增的隨機任務,完成後將有機會得到高級藏寶圖碎片以及大量經驗值。

3. 取消多開限制。

4. 開放「聖誕節活動」:
5. 「幸運大師郝運萊」NPC (59,200) 販賣內新增:快活香x20、孫堅組合包、程普組合包
出埋d垃圾包
本身都有興趣回味下
半經真係不了 隻game本身已經難升
d經改少左幾多 有冇-50%
呢到有無人有興趣開族
有冇人用mac機玩?要裝window?
終極童年回憶,但而家冇pc機玩唔到
天外好似仲要用w7黎玩
見過有人用bootcamp玩到 但多開就差d
W7 最正常, 但都要閂3D ~~
W10 要改好多野

最後都係用VM 玩
嘩 孫堅同程普包真係多撚謝佢呀
真係多撚謝
其實減經先耐玩

呢D玩回憶既GAME 基本上實有班人頭一星期不停沖上去
最後封頂 秒速棄GAME 一個棄 就後面跟住一班棄
無升23 無太忠
值唔值得撚個包?
衰撚過以前
屌佢老母,放幾個強香落去,搭多隻950/1020英比人抽下都好
整依2隻野,開始頭隻將軍/仙女/天師好撚過啦
改經咪即係跟返前港ser/而家台ser個setting
係到搵笨7,
以前天外改版都改過經,update返去新版本講到皇恩浩蕩咁
開返個大奶媽出黎好過啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞