[完] F1 2019 阿布扎比站 討論區

817 回覆
3 Like 48 Dislike
平治一直想要德國車手
之前都係搵hulk先架
不過雷諾唔放人先搵77
平治根本唔擔心 只要咸爺prime一過
去邊度都問題唔太大
拉利呢兩年都應該無望架啦
除左部車,重有條胎
反觀平治 平均到癲 下年又係紅白/黃白
你拉利點追呀 淨係條白都玩殘啦
今年咸爺keep胎都神技
重有一年比平治慢慢研究點對條胎更加好
我睇好下年大牛同平治鬥多啲

坦白講
大牛同垃利要追平治起碼3年
唔講部車
剩講車手
邊度揾咁多個小保子
https://www.youtube.com/watch?v=TKAYCjmNL7M
Formula•1 Review '2006

1:54:02
off topic:

C8R好型

重要平治唔研發喎
平治可以早一年研究2021佢地副偈個底打得好
真係無得輸 咸爺咁既情況八冠王收山
除非下年康打有外星科技啦

【F1】法拉利光輝歲月 傳奇戰車F2004橫掃 8個圈速紀錄至今未破

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E9%AB%94%E8%82%B2/337835

只要是垃利, 沒有什麼不妥
其實要開始為2021年準備
RB當年就係舊例last一年無為新例準備
果年三巨頭
todt, RB,老舒, 邊個唔係最Top
重要比部神車老舒渣, 重有rb老狐狸度戰術
其他人一直都唔差架,只係果幾年拉利係超神+穩
仲有Bridgestone ~~
2004 Kimi都執到場 Spa

2004 嗰年,有場老舒Q 炒車
有種終於等到你收皮嘅感覺
前一年kimi開季都好地地,不過之後3場退賽先俾老舒追過。
typical Kimi x老麥
同拉利而家咁
總有少少柒野
以前拉利屈機到
開季頭幾站用返上年車鬥

不過老麥有年都用舊車改,重玩成季
2003年? 定2000
Montoya 隊佢
一出完條隧道 pit crew班人呆撚晒 舉晒手 心諗做乜鳩會炒左
灣仔有間車仔店 clearance sale
買左好多大頭
所以MP4-18從無參賽
邊間?
newace
今日係老舒51歲生日

https://www.youtube.com/watch?v=58cn1--nEfs
Michael Schumacher 51 Years Tribute - Cars He Drove
新冼拿
叻叻係咪做alan prost
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞