Razer phone 2 跌到2499

650 回覆
35 Like 11 Dislike
打機有D橫紋閃下閃下
pad直頭錯位 試過哂GAME入面3個畫面setting都係咁
試下退唔退到先...
係咪轉左電話個resolution 去1080呀?
轉2k PAD得返係個MOD左上角一忽
另一隻GAME由無錯位變錯位
睇下係咪game booster果度較咗啲game做720p/1080p
唔support轉resolution啲game會變錯位
算啦
有間條係咁閃根本唔要得
比起解像度,試左降刷新率先
唔支援咁高刷新率既game有機會係咁
一到手已經SET左60hz
其實普通用 60 90真係無咩分別
不過開緊90 反正又唔算食多電
我上過
較返岩resolution 就會無左條線
想問問大家,除咗原廠,貼+套邊度買?
thanks
轉2k PAD得返係個MOD左上角一忽
另一隻GAME由無錯位變錯位
睇下係咪game booster果度較咗啲game做720p/1080p
唔support轉resolution啲game會變錯位
算啦
有間條係咁閃根本唔要得
我試過
較返岩resolution 就會無左條線
以前用XZP, 8達通用到指紋但HSBC就唔得
依家轉左RP2就調轉, 真係吹漲
最後都係買左,基本上所有都好過xzp,係舊電比預期中差
RP2手感真係同XZP好似
好似好多xzp用家都買左,真係9成相似
利申xzp用家
豐澤網上做緊2499
我想問吓大家 我部Razer Phone 2唔知點解係冇內置圖片庫,如果想睇返影咗既相 就要上google 相簿睇。我想問係咪正常。每次想睇返啲舊相都要用data load返啲相嚟睇
因為係真係冇內置相簿
唔刪手機既相,睇係唔使用data既
或者用檔案都開到,冇咁方便咁解
成件事好反智,唔該巴打。btw你係點樣睇返d相
唔刪相就唔使用data咁係google相簿睇
或者你可以試下裝其他廠既app去試試
呢個位係雷蛇慳錢所引致既問題
不過我用得果2160買就預左
我都係第一次見部電話係冇內置圖片庫,有d後悔上錯賊船。唔知呢加轉手蝕讓趕唔趕得切
我都想買部,唔想打機打壞部電話

利申用緊 iPhone 11 Pro max
何不食肉糜
thanks 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞