Razer phone 2 跌到2499

650 回覆
35 Like 11 Dislike
有冇人知TWRP點解唔support呢部機
其實sony係真係我first choice
但xperia 1等左咁耐都唔肯減多d
依家又整部2499既120hz mon機
好難唔多作考慮
sony xz後再無好機
300美金pixel 3a
使用中
xz之後xzp都係xperia 系列入面巔峰之作
係xz2同xz3 9下9下
今次xperia 1都唔差,只係唔夠完美
利申用緊xzp
入黎留個靚名
我反而想知果14日退貨係咪無條件
如果係既玩完唔岩14日退翻算了
我想問下係咪冇volte...
2499抵玩喎
買咗不過佢畀咗美版我
3a好撚廢
我鐘意呢啲外型,用緊xzp,呢部影相會唔會好啲?
純粹想知
有幾多隻game玩到上120Hz?
我冇玩手機game的
冇錢就唔好換,儲多一年錢先
Rog phone 2 強國騰訊版 3000幾 你唔介意做中国人可以一戰
佢官網有個list,寫明支援有多隻game支援120hz,應該有接近100隻?
大game都有些許,而且會支援既應該越來越多,仲有就算game冇120fps,觸控反應依然有受惠
利申玩開日系game,全部都唔L支援120hz
https://support.razer.com/mobile/razer-phone-2/
呢個世界全部人都應該儲錢買法拉利同 勞斯萊斯,揸乜撚野honda豐田
睇完個list我得好少game有見過

有d唔明
Pac man應該越慢越好吧??
Pokemon go 120Hz真係有用咩??
5.72吋 1440x2560 IGZO LCD 螢幕
咁計應該點都細過6.2吋16:10
小弟用緊三星A70 同 RP2比係咪 RP2勁十鳩幾萬倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞