Razer phone 2 跌到2499

650 回覆
35 Like 11 Dislike
舊年出,但個spec一出果陣己經唔係top level +吊高黎賣
我都得2腳
幾好用
我都掙扎緊呢兩部揀邊部,
個mon的確無69嘅OLED咁靚
依家買都係得番5%優惠,當用錢買個三頭,等緊送過黎。
俾黑警拉到擔心下自己個屎忽好過啦
仲擔心部電話
用埋你依eBanking轉錢去太空acc,偷走晒你啲相,仲拎晒你身邊人嘅contact 逐個套料
原本就係千幾蚊貨色加粒RGB led呃人買
咪玩啦 全世界就算低階機都full screen 仲加兩條粗邊 成部switch咁
8號死線 9號升級
12.8 維園
12.9黎明行動開始x三罷

聖誕快樂
人地講 平平地買部電話 都可以走去講第樣野

On 99 咁
支國版賣超平 唔介意嘅可以睇下
介意嘅就當我冇講過
同意呀減番到佢原本應該賣嘅價即刻個個狗衝
唔介意支那機比多幾舊水有sd855啦
硬係有呢啲撚樣以為用蘋果就好撚優越好撚安全
痴撚線ifanboy,你用二千四買到iPhone se渣,四年前產物啦,仲要依家係奶共果,買黎把撚?
2000頭仲想點

講真成本價咁淨
原價買就話ON9姐,2千頭買都可以嘈一餐
就連電莖機領導者既牙石都話應該要有兩邊係粗邊先完全杜絕false touch㗎wo

你真係雙修就會明白iOS機種就算隻game特等set兩邊虛擬邊位
都依然會有false touch既問題係點都解決唔到
副機嚟講(主機係ROG2)唔打機的話,由iphone 7 換razer phone 2 點睇,見幾平又有120hz, 有啲心動
點解唔雙機流?

我主機 iphone 11
打機就razer phone 2
大家都廢柒事理班i瘋狗
九唔搭八 仲覺得用埃瘋好優越咁
無錯
真正係有錢趁早就一部ROG Phone ii 12+512出街,屋企就一部iPad pro 11寸 1TB玩雙修啦
窮撚先要二揀一
買多部電話
兩部一齊用有幾奇
無錯
真正係有錢就趁早買一部ROG Phone ii 12+512出街,屋企就一部iPad pro 11寸 1TB玩雙修啦

我就分別買咗一年/3個幾月啦,你呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞