後悔聽左連登仔講換美鈔

327 回覆
131 Like 601 Dislike
樓主可能間房

慘變condom
拎黎呃下like 姐
幾十皮拎黎炒股都執幾皮啦
放屋企咁傻仔
去旅行唱做當地錢咪用得囉
Buy US index funds or US Unit trust
其實美金好有用。
例如你去旅行如果去啲冇咁熱門,日韓台以外既地方,你用美金換外幣會抵過港幣換外幣,仲要抵幾多
另外你可以入返落銀行 / 證券行去投資美國股市,當恒指仲講緊守唔守到兩萬七人地美股已經睇緊幾時破頂
當然要留定港紙夠日常生活用啦,有聯繫滙率港元兌美元唔會差好遠
咁係好笑係都offshore 轉美金買etf
唱現鈔放屋企jm9
無人叫你唔開個離岸投資戶口買美股etf wo
我都換左廿幾萬美金,依家用黎玩美股
贏佐場區選,講到好似變佐天咁
一個二個叫人入市
到時牛三完咗跌到陷家產又再上嚟訴苦
樓主唔好一錯再錯又聽連登仔9up
同你7.86唱返囉?
燒左佢
財散人安樂
都係個句 港元要收皮既話 你前一個鐘都係正正常常唔會知 未雨綢繆未嘗唔係一件好事
繼續換,夠數就去citi 開離岸美金戶口
咁你又冇蝕
聯系匯率咪保障你換返咁多既錢
最多咪蝕手續費
唔好帶風向
依家光復左?
死撚左咁多人 政府腐敗無能 警黑一家親 唔撚記得曬?

中共特登放水俾泛民霸返幾個冇撚用既區議會議席
你班友就吹到天下太平咁
你真係蠢唔係扮㗎喎
咁撚垃圾嘅地方 仲可以住過世?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞