陳彥霖案又有人遇害

505 回覆
1819 Like 23 Dislike
其實陳彥霖媽同條屍係咪一樣
你畫一次相機格線逐PART對會覺得好吻合

我個人相信係
特別奶共報故意把女屍講成男屍
更有假家人認屍
[叛逃] 中國間諜向澳大利亞政府提供信息庫
https://lih.kg/ezFwLS

香港既中共特務
呢d一定用左國家力量
無大量滲透卧底點有咁既搜查力同動員能力
無錯係
有份輪姦示威者,對群眾開槍,幫手殺過人會終生受狗共控制

而呢班人為自保同搵更多錢會好有熱誠殺香港人表忠
之前討論分析過
老豆揾仔快閃偵探事務所即時討論post
https://lih.kg/mHEzEEX
#782 回覆
個阿叔係乜人?佢識彥霖?
冇 get 錯
而條屍1.5米高

同埋佢同同學張合照咁奇怪
企埋一齊
同學到彥霖肩膊?
難道 個同學 130-140cm?
我反而唔覺係出國安棄屍
就算廣州佬都有口音容易黃
同埋比美國捉到死硬

我係一哥就會同狗隊的強姦犯, 殺人犯講
你幫我做低班廢青我就攬你同升你

所以點解有警員開車撞人都無事,一早轉左會直接UNDER一哥
巴打你冇事就好🙏
比卡超和奶強當年負責徐步高單野
之後比卡超就再步青雲
仲破格升上局長
子明好似生前搵過鄭松泰
唔該鄭松泰講下其實係咩事
靜靜地贏,而且太多滲透,各位真係要查要揾一個可以直接既方式保障自己人生安全,即係好似維基解密咁,佢殺你咁粒核彈定時定候會爆
彥霖失蹤之前1日見過佢

彥霖死咗
佢周圍叫人唔好再查
又抹黑彥霖有精神病

陪彥霖飲咖啡時
幫她影咗過百張相
包括呢張
我都好驚
我係絲....
我屌…
大家小心

我懷疑FACEBOOK有組織篤示威者灰
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=582489965856044&id=117540932243292

有人睇左,集結多位手足打左D 重點:

-師傅講11月25日-12月會好危險,因為會有好多刀手出黎!
-同埋大學係最後一戰
-同埋師傅要講出去夢遊,一定要3,5成群自己相熟!
-如果真係返屋企要留意周圍,附近既人
-同埋有講到大概之前d件點死,講科大個個同學仔係比3個人以上殺死
-師傅有講大家經過廟宇,可以入去拜下,保護一下年青人,要點拜,師傅有講 -師傅問左之前,死左個個係唔係彥霖媽媽,師傅話係
-佢係被殺,佢話彥霖媽媽好後悔個陣冇出黎講清楚
-唔好同岩岩識既手足講甘多野
-師傅講左好多野出黎,但我就打唔晒出黎,想知就睇片
-師傳佢話...因為愈多醜陋既事就會真相開始大白
-但會有好多因為呢件事會失去、
-師傅話會有完結...完結之前就會有大事發生
-同埋要小心著制服既黑警...佢地會更加瘋狂

師傅話搵唔到周同學
搵左土地公問
話落手有3個人或以上
有d係睇無落手
話周同學見到一d唔應該見到既野
做野既人唔係著制服,但未必唔係黑警
講周同學係想帶一d信息比其他人,所以應該係哨兵
土地公話事件發生有目擊者,師傅叫見到既人應該要積 陰德講出黎

之後講登打士街
師傅話係示威者,有份參與
留下有人留言話係屯門髮型師
無講點解會上果棟大廈
但主持有去fact check,
話傳1樓跳,1樓係譚仔
傳13-15樓跳,但係佛堂黎
同埋唔係層層都開到窗
舊式大廈窗細,雖然過到一個人,但就咁跳應該去唔到咁遠
如果咁遠應該要助跑,但跑跳就過唔到個窗
師傅話成件事到會11月尾-12月浮面

佢話租師爺話11月25日後會有明確既野出現
但之前會好慘
係一個香港走唔甩既劫
會超黑暗
越近尾聲會越黑暗

43分開始講彥琳
話天水圍跳樓
佢地搵晒所有新聞都無資料
但話有人對比晒度比例骨骼有9成以係佢阿媽
話現場人話無血
手瘀晒手指屈曲
師傅話請到上黎,佢話係彥琳媽媽,佢地話靈體會講大話, 但今次真確性好高, 因為係道堂裏面請到靈體 ,同埋唔會係遊魂野鬼又有菩薩喺度所以唔會講大話
靈體話唔係自殺,話佢後悔自己點解唔早d出聲
舅父受託指子明係一個網台上面搵彥琳,但彥琳一死,成家失蹤
問左舅父應該未死,但叫d人唔好要煲尼件事,如果唔係佢會身 陷險境
講荃灣好多人留言話片唔係果個人, 祖師爺話出去一定要35成群,同埋唔係個個手足都好信,搵d識既人,遊戲玩法唔同左,佢地有好多你地既資料
越黎越多假消息引你出去, 唔好咁輕易相信所謂手足
講仲會有槍殺人,暗示黑警搵左d 邪魔幫手,而家佢地係失控,唔係單單仇恨
師傅話有好多菩薩.. 睇住佢兩母女

師傅..叫大家 #呢個禮拜 #千萬小心
話會有721,835 2.0
會死好多人
不過會比人影到咁
話大學最後會好慘既一個戰場😭

最後總結
星期六夜晚11:00後
即過左子時星期日會有大件事發生係大學
11月24日後會勁亂,但係有幾會搵到証據

好唔想係真。。我地應該點先幫到佢地沈冤得雪
五毛狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞