陳彥霖案又有人遇害

505 回覆
1819 Like 23 Dislike
https://youtu.be/BTZmnnYGY6Q?t=4328

myradio曾經請查呢單野的子明上去講
子明質疑過彥霖媽係流, 踢爆彥霖亞叔係彥霖死後從人間流失左

但myradio接呢單野的主持姚冠東話子明已消失埋搵唔到
其實同hkgolden 柚木案好似
又係針對民間調查人員落手
所以當年已經有人懷疑柚木案連橫殺人犯係黑警,一般人無呢個sense
咩係柚木案
先係殺彥霖亞叔,再軟禁後殺彥霖媽,現在殺埋調查員子明

有動機做呢d野得香港政府
若非香港政府殺陳彥霖在先, 我諗唔到有任何理由殺呢3個人
要盡快對付返班黑警

入長洲
有單好怪嘅謀殺案 成班高登神探去查案
有位巴打叫柚子去實地考察 然後就失蹤咗
印象中係咁
彥霖單案 之前查查吓就沉了
其實依幾個月都好似有巴打查完案之後唔見咗人
https://forum.hkgolden.com/thread/6368896/page/1

呢單一開始第一位死者又係死得奇怪
死者揹有石頭的新背囊墮海, 但呢個背囊1 唔係死者用開而係新到家人無見過 2新背囊係名牌但死者係基層家庭大

完全係現在黑警殺左人扮浮屍手法
最後就係hkgolden會員去查案自此消失左, 應該比黑警隊死左
殺三個人個social network 又大三倍
全部都唔出黎血書?
諗下基本原理,當你plan好自殺
你的錢一係唔郁,一係拿去叫雞,食大餐
點會用來買名牌做自殺工具

當真係自殺點解會員柚木會死埋
如果凶手係一條友根本無能力mon實整個長洲殺人
但如果係一隊黑警就有呢個資源
其實如果係真會係一件大事!同埋點解佢上前爆料好似唔多人關注
上網搵,呢單野都幾恐怖。
連子明都無埋?係唔撚係路呀
徐步高都冇得翻案
雖然咁講有d仆街
但我自己覺得體制會出手殺埋/消失係poly落左名但無拘捕嘅人...
Poly唔好降係啱嘅
Anyway依家子明消失埋
即係佢提供嘅資料&方向正確
似共產黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞