陳彥霖案又有人遇害

505 回覆
1819 Like 23 Dislike
Push
的確有可能
唉 我反而想信班調查員其實全部都係鬼想玩9我地 好過佢地真係出事
點都好 下次有調查員 真係要叫佢留定幾種方法
萬一失蹤左可以通知到有人知
各位區議員要利用呢個機會表現自己,下次立法會可以擴大優勢
Push
Push
希望有朝一日可沉冤得雪
仲有徐步高案
記得之前有人自稱係柚木巴個朋友,話佢去左外國生活定唔知讀書,性格180度轉變。變到好孤僻同埋唔鐘意同人講野 以前唔喺噉
其實新屋嶺強姦案真相已經浮現
9月頭開始流傳大量女性比黑警強姦, 仲以告重罪同家人安全威脅封口
行會成員羅范同黨報星島故意屈女示威者做性愛天使, 就係想搶在受害人指證事件前人格謀殺

而羅范兄長係無專業資格下獲委任ha大佬只能夠係對羅范的報答
其實日後獨立調查委員會捉星島老總同羅范去新屋嶺審問就一定知真相
臭西傳媒人潘麗瓊應該只係出糧的大號五毛,應該係唔知機密
如果無講大話其實似強姦案受害人表現
蟲太好似有跟開
Push
雖然黑警殺人一d都唔奇

但有一兩點我係有懷疑

狗非常熟悉點樣處理屍體而不被人發現
如果真係要殺人滅口,點解會掉佢阿媽落街比所有人影到見到? 唔一樣掉落海?
連環殺人犯係把殺人當成展示自己的機會
btw,有無人有子明下落?
我就當子明比反黑班賤人死亡恐嚇唔敢再跟或比政府軟禁

呢單野攪大左黑一哥會落order打子明一身迫講故仔報平安
無呢d事唯一原因係死左

子明同陳媽媽最大分別係與好多議員認識,一搵人扮就穿硬
https://lihkg.com/thread/1755245/page/1
https://lihkg.com/thread/1749887/page/1

政府已經頂唔住
搵5毛老點人支持兩邊特赦

1 國際上特赦從來唔玩香港掌門人套打和la super
2 黑警係有公權力,有組織輪姦,殺人再棄屍比示威者罪行嚴重

一定係要企硬要政府槍決強姦犯,唔好比班狗呃,商界已經彌留緊
果班小學雞比五毛滾左去支持兩邊特赦
我敢講最後強姦殺人警一定無事,而示威者玩磚放火一律坐監

我從來唔信香港人連基本講價技巧都唔曉
講兩邊特赦的會員一定係對家
p
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞