《我呀爺話以前有個站叫太子》3

674 回覆
131 Like 9 Dislike
呢個POST可以得2篇文然後持續推到上黎
D巴打已經好努力
文呢屌你x2
文呢
文呢屌你
聖誕節快樂!

文呢吊你
文呢
聖誕快樂呀

樓主可摸耳寫篇文送比我哋做聖誕禮物呀?
距離上一文已經過左13日。。
等你等到2047
——-完——-
前文提要:住進醫院後, 霍醫生要我找一個叫王大可既人...
。。。。。。。。。。。。。。
第18章[完]-The game is ended [尾已爛]
。。。。。。。。。。。
又過左2個星期,由於每日都被藥物影響,跟本就唔可能保持自我意識。
然後有一日, 霍醫生同我講:只要飲埋今次藥,你就會好返,可以出院。霍醫生沒有多講原因就走左, 我就乖乖咁飲左1湯匙既藥。
今次重俾埋藥名我,叫Carfentanil 3mg/mL。 應該都係D精神科藥物,止痛藥500mg食10粒都唔死得,應該無事既,所以都無理咁多,飲完出返去先算。

新聞簡報
昨天,有一名中國籍男士,全身赤裸,側頸紋有一組不知名數字1102xxxx,被發現在沙頭角的一個花槽中,死者雙眼未閉上,現場沒有血跡,死者沒有傷痕,有現場的街坊更稱發現屍體位置的樹木亦沒有折斷痕跡,警方調查之後,稱找不到遺書,所以事件無可疑。

尾已爛
樓主
辛苦曬
尾已爛 - 結局2

精神病院霍醫生突然因病去世。

病院中流傳著霍醫生臨死前幾個月一直利用連登平台洩露政府將異見人仕關進精神病院的祕密。最後事發被自殺。死前最後1、2個post亦為政府代出,意圖打亂真正死亡時間。
如果重有餘力真係想騎左佢黎寫...
個頭開得咁好...曬左
尾已爛 - 結局3

美欣住進了精神病院後, 每日準時吃藥, 病情倒也穩定下來。
一個月, 兩個月, 過去了, 一直沒有人再來探她, 連她的父親也消失了。
當然, 也再沒有人接她出院。

咸濕阿伯. 從可靠的渠道, 得知美欣父親正被追查當中
他果斷銷毀網吧所有東西, 只帶著一枝USB, 坐上接應的漁船, 偷渡到菲律濱
那裡, 有六一二的基地, 保存著東方之珠最後一點星火
等待著再次發光發亮的機會

==全文完, 已爛尾==
妖樓主都有自己野要做 咪撚再不斷吹啦
樓主得閒報下平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞