做左兩個月自由接單速遞,你問我答

991 回覆
7 Like 13 Dislike
弱智
佢唔係度就拎走,叫佢自己行來拎la
一係放門口
接左15張單派19張俾我
我依家直接送番站頭,話知佢
態度正確
btw17kg24蚊你點運
有車有一千蚊一工
無聊睇下d西單又唔洗送既
呢間有大陸注資,再壓搾你班送貨員
Lala咩環境?
得到阿里巴巴投資 未來希望走向東南亞市場

Pickupp 最近得到阿里巴巴的資金,他們指其實阿里巴巴的投資都有相當的策略,除了淘寶和自己旗下的平台外,亦正在投資不同的網購公司,並且很在意東南亞的發展,會與當地商戶維持連繫,放眼東南亞地區。兩人均希望希望利用這筆資金,在東南亞加強他們的網絡,特別是越南和馬來西亞。他們認為,目前仍是初創公司,對比之前已經營數十年的前輩而言只是輔助角色,幫助推動即日運送的概念。
咁少仲繼續?你做邊間?
唔怕開佢老母名
樓主做緊pickupp呀嘛
步兵台佢都算唔撚話得
客個邊錢又收到多一多 港島區內收客收成百蚊
俾我哋就得60 仲要未扣兩成
好似玩股票咁大上大落
最癲試過見到4蚊一張單

以前西環倉做過中環上樓都有23 4蚊一份起錶
可以密食當三番
而家天后做過中環有16蚊份都偷笑
做pickupp唯一生存之道就係睇時機咬佢貴單

好多時上樓收貨都有同客吹水 都有屌呢間野成日漏單 咪臭係因為食水太深撳價撳到無人做囉

仲係到賣廣告標榜賺到一千蚊一日?收皮啦

講真gogovan步兵雖然價cheap 單少啲 但起碼明碼實價兼抽佣少 奈何少單真係唔掂
Lala?貼錢返工得唔得㗎
如果ft做步兵都係埋堆做私家台/私單著數啲
好在我唔係ft 做步兵都係賺餐茶錢啫
搵食靠做pickupp聽執笠
搵餐飯食下啫
仲有見到樓主好似join埋pickupp個包日定包月plan
我勸你即刻執嘢走 留返間中做下一兩單就算
呢個plan真係吸血鬼嘅極致
冇,得閒送下貨非全職
呢份工最大得益係參觀私人屋苑獨立屋都送過發覺有錢既人真係大撚把
即係lala都唔好做?但lala抽5%,gogo抽10%
一單$118
Lala實際唔知
不過簡介會好似要擺低5舊
退台攞得返400
我見下晝好多140
但多數過海
300按金,200入你户口扣拥
我約左去聽了
Lala多單定gogo多?
咁一定lala多單
gogo啲單係少啲 同多重件
咁遠要考慮,仲有接貨都要行一段路
登記緊做walker
有無人一齊分介紹金?
TG: https://t.me/sallyyzz
Pickup我2017年有做過,收工浦灣仔站頭,做2個鐘每月收4-5千,之後D價越來越咸,已經冇做,唔知Raymond哥仲有冇做利申電單車手,接半山淺水灣多,做4-6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞