做左兩個月自由接單速遞,你問我答

991 回覆
7 Like 13 Dislike
P記一年前係正常價
而家好差
啲地區又錯曬
見啲住宅單放左成4,5日都冇人接
等收件個個真係慘
冇人出聲個個淨係上黎屌
講起出聲就真係好撚笑

P記客服全行最閪就不嬲
平時接件有咩爆鑊 你call得台嚟都拆掂咗好多時直頭搞掂晒返埋屋企先覆你問遇到咩問題
更何況反應單價太低?算鳩數啦
唔怕開佢老母名
樓主做緊pickupp呀嘛
步兵台佢都算唔撚話得
客個邊錢又收到多一多 港島區內收客收成百蚊
俾我哋就得60 仲要未扣兩成
好似玩股票咁大上大落
最癲試過見到4蚊一張單

以前西環倉做過中環上樓都有23 4蚊一份起錶
可以密食當三番
而家天后做過中環有16蚊份都偷笑
做pickupp唯一生存之道就係睇時機咬佢貴單

好多時上樓收貨都有同客吹水 都有屌呢間野成日漏單 咪臭係因為食水太深撳價撳到無人做囉

仲係到賣廣告標榜賺到一千蚊一日?收皮啦

講真gogovan步兵雖然價cheap 單少啲 但起碼明碼實價兼抽佣少 奈何少單真係唔掂
Lala?貼錢返工得唔得㗎
如果ft做步兵都係埋堆做私家台/私單著數啲
好在我唔係ft 做步兵都係賺餐茶錢啫
搵食靠做pickupp聽執笠
P記一年前係正常價
而家好差
啲地區又錯曬
見啲住宅單放左成4,5日都冇人接
等收件個個真係慘
冇人出聲個個淨係上黎屌
講起出聲就真係好撚笑

P記客服全行最閪就不嬲
平時接件有咩爆鑊 你call得台嚟都拆掂咗好多時直頭搞掂晒返埋屋企先覆你問遇到咩問題
更何況反單價太低?算鳩數啦
咁上黎屌都係冇用 同兒登垃圾個個星期叫人去尻行一樣
成日都見到警宿d單
今日d單咁西,接左3單就走
我都嘈過啦 直情屌佢老母話要電話號碼打去投訴 個垃圾CS話冇喎 淨係我個濕尻平台
好心公屋班撚樣裝個門鐘啦
道閘根本伸唔到入去敲門
P記D價真係愈黎愈咸,但居然有人做,7蚊張單。。。
要靠估估下
有時唔係餓單師兄搶咗
係佢知道你mon咗咁耐博升價
升到就到價 佢會係你app抽走張單 過半粒先賤價擺返俾你
當然去到個客訂嘅死期佢咪又係含淚加價求你做

不過係得佢咁撚仆街連遲到取都要扣啫
派曬d 5kg俾我取消曬d5kg單
岩岩做完P記job
原本寫做同區,最尾見到2張要送隔離區
即刻退番比站頭唔做
做job?
無做過,上個post之前有追,追到一半左右話d價愈黎愈閪咁依家仲做唔做得過呢
因為本身做開裝修,今個月開得幾日工已經要提早收爐,想搵份野燒下時間,見佢既性質都幾啱我.已經有部車仔起屋企,因為慣左買大件野都自己推返去
你地係咪仲講緊p字野間野?雖然唔係等佢份錢開飯,都想知道份糧準唔準,會唔會有走數情況?

利申住深水埗區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞