理大啱啱有人走水渠走甩

786 回覆
673 Like 284 Dislike
而家既雨水應該高過水平面 唔係落少少雨咪水浸
污水黎 如果係用緊就唔洗諗 水記都可以停 渠記就唔得 所以污水就一定唔好落 就算廢左既一定有大量硫化氫 大喉你基本都唔會見到
同埋一日未落雨都唔驚
行得水渠應該都會check定潮漲時間同拉條繩入去既 之後就要靠運氣
係 蘋果報咗
好好地讀書啦
上面成班傻鳩仲用加密做乜撚,你估人地冇ac咩
你以為加密左講野就好撚safe?自我感覺良好
係重要野就咪撚係到講啦
可唔可以靜靜地贏??
其實上網都搵到
屎渠污水渠d渠直徑係好細,細至100mm 225mm 300mm咁(因水量而定)。 仲好易有有毒氣體。

雨水渠就通常都大好多 300,450,600,900...

頭井深度會淺d ,愈後既井愈深,d渠直徑會愈來愈大。 去到尾井可能離地面有6,7米深,有d井再深d。
反向行遠離海方向+日頭行
行佢5 公里我唔撚信仲有狗
唔希望手足有事
有無人確認到手足走甩係安全定仲係渠?
有起事上黎一個都嫌多
你都痴撚線
方法係有人報警(消防)揚左, 傳媒亦都報哂,
我又無講佢地可以喺咩沙井走
我講個淨係比個本身公開嘅工具(地圖)出黎對件事有咩影響?
你覺得D狗唔知有地圖? 平時查案會無睇過? 人地call埋渠務處黎幫佢都仲得呀
你地D智力仲低過D狗點贏佢地呀!
你唔好on9 啦
狗隊成team 情報科,雖然我知你係好心

但真係低能得好緊要,乜鬼可能冇睇tvb
先唔講一早報左消防蛙人都落埋去幾個popo企撚左係渠邊
而且唔好當人廢啦,你走第一批其實佢已經知,見你天真到on9,真係唔知好嬲定好笑

人地隊情報科資源多撚過老豆搵仔幾十倍,基本上你做完第一次佢地已經知
同埋...如果渠蓋上面係一堆popo就白爬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞